Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Opilecký prešľap stál Plesníka dlhoročnú kariéru: Výpoveď v RTVS!

Ján Plesník v RTVS skončil. Zobraziť galériu (2)
Ján Plesník v RTVS skončil. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Bleskové riešenie situácie! Šoubiznisom dnes rezonovala správa o stredajšom prešľape Jána Plesníka (58) v živom vysielaní. Dlhoročný športový komentátor totiž uvádzal basketbalový zápas v podnapitom stave. Prípad, aký u nás nemá obdoby, skončil výpoveďou.

Ako sme na topkách informovali, športovou témou číslo jeden bol od včera zápas basketbalistiek Good Angels Košice. No nie ani tak kvôli ich výkonu na palubovke, ale kvôli komentáru zápasu. Toho sa zhostil dlhoročný odborník v tomto fachu Ján Plesník. No na prekvapenie mnohých rozhodne nemalo jeho sprevádzanie duelom profesionálny charakter.

Reči ako z krčmy, koktanie a scestné vyjadrenia. V takomto duchu sa niesol jeho prejav. Príčinou bol Plesníkov podgurážený stav. Situáciu musela narýchlo zachraňovať kolegyňa Oľga Hamadejová, ktorá ho vystriedala za mikrofónom. Zápas už potom domoderovala ona. 

Verejnoprávna inštitúcia v priebehu dnešného dňa hľadala riešenie situácie. Samotný redaktor však zobral vec do vlastných rúk. „Športový moderátor a komentátor Ján Plesník požiadal dnes o ukončenie pracovného pomeru. RTVS jeho žiadosti vyhovela. Generálny riaditeľ RTVS Václav Mika poďakoval Jánovi Plesníkovi za jeho dlhoročnú prácu pre verejnoprávnu televíziu, povedala pre topky.sk PR manažérka inštitúcie Dominika Šulková. Jediné zaváhanie ho tak stálo miesto. 

VIDEO: Komentovanie, ktoré pripravilo Jána Plesníka o dlhoročnú kariéru.

Ján Plesník komentuje

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu