Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Trapas vo verejnoprávnej televízii: Moderátor Plesník opitý v priamom prenose!

Ján Plesník nemal svoj najlepší deň. Zobraziť galériu (3)
Ján Plesník nemal svoj najlepší deň.

KOŠICE - Dlhoročný športový komentátor verejnoprávnej RTVS Ján Plesník (58) to na staré kolená poriadne prehnal. Jeho spôsob vyjadrovania sa počas včerajšieho komentovania euroligového zápasu košických Good Angels pôsobil naozaj zvláštne. Motal sa mu v priamom prenose jazyk a koktal. Na sociálnych sieťach to okamžite vyvolalo názory, že musel byť opitý.

Nevídaná situácia! RTVS včera vysielala basketbalový zápas, ktorým divákov sprevádzal dlhoročný komentátor Ján Plesník. Jeho výkon však nebol taký profesionálny ako inokedy. 

Tvári verejnoprávnej televízie sa doslova motal jazyk. Zle artikuloval, prehĺtal konce slov, občas stratil niť a odbiehal k iným témam. Na sociálnych sieťach sa preto okamžite začali šíriť názory, že Plesník prišiel do práce v podguráženom stave. „To bola tragédia počúvať ho. Po piatich minútach som sa pýtal sám seba – on je opitý?” napísal jeden z divákov na Facebook. 

Nečudo, veď na obrazovkách odzneli z moderátorových úst perly ako: „Reprezententen” alebo „Moja dlhoročná pria-priateľka,” či „Aj takáto malá, pardón mladá, hráčka” Zakoktával sa pri bežných slovách. Napríklad: „Ne-ne-nedokážu zvládnuť”.

Televízia po čase na tento prešľap zareagovala a zápas prevzala Oľga Hamadejová. „Divákom sa ospravedlňujeme. Podnikli sme všetky potrebné kroky a budeme postupovať podľa predpisov,” vyjadrila sa na margo Plesníkovho prešľapu Dominika Šulková z PR oddelenia RTVS. Zdá sa, že v Mlynskej doline sa im problémy akosi kopia. Po rasistickom statuse Kristíny Kormúthovej a účasti Natálie Žembovej v kontroverznej reklame o rodine musia riešiť aj alkoholický trapas. 

VIDEO: Komentovanie Jána Plesníka v podguráženom stave.

Ján Plesník komentuje

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu