Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nový život Mojsejovej: Zbalila o 22 rokov mladšieho a otvorila luxusný butik!

Nora Mojsejová má novú lásku aj nový butik. Podnikateľka žiari spokojnosťou. Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová má novú lásku aj nový butik. Podnikateľka žiari spokojnosťou.

KOŠICE - Opäť žije naplno! Nore Mojsejovej (56) síce začiatkom roka podpálili butik v metropole východu, ale nezlomilo ju to. Práve naopak, aktuálne otvorila nový, luxusný a väčší. Dokonca priamo v centre Košíc. V týchto aktivitách ju podporuje i jej nový priateľ Michal. Ako kontroverzná podnikateľka prezradila, je od nej mladší o 22 rokov.

Noru Mojsejovú prepustili z vyšetrovacej väzby pred štyrmi mesiacmi. Ako s odstupom času vidno, toto obdobie dokázala využiť naozaj naplno. Našla si totiž nového priateľa Michala, ktorý má 34 rokov. Vzťah je síce čerstvý, ale podnikateľka sa nebojí myslieť na spoločnú budúcnosť. „Momentálne bývam u sestry a rodičov i so svojimi psami. Ale určite si časom niečo kúpim. V dohľadnej dobe, možno v lete, začneme spolu s priateľom žiť,” prezradila nám známa Košičanka. „Ale svadbu určite neplánujem,“ dodala.

 

Okrem čerstvej lásky zamestnáva Mojsejovú aj práca na novom butiku. Začiatkom roka jej totiž niekto podpálil ten starý, musela sa teda znovu postaviť na nohyNakoniec si našla ešte krajšie a väčšie priestory v pasáži v centre Košíc. „Naďalej podnikám v móde, lebo to ma baví. Mám už za tých šesť rokov svoju stálu klientelu. Už mi volajú, pýtajú sa na novú kolekciu,“ prezradila Nora, prečo sa opäť pustila do podnikania v rovnakej sfére. Oblečenie však už nedáva šiť, ale stala sa dovozcom istej nemeckej značky pre pánov aj dámy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu