Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Malachovská na záchode, Müllerová ako po plastike: Takto moderátorky RTVS nepoznáte!

Moderátorky Dámskeho klubu prepožičali svoje tváre kalendáru na rok 2015. Zobraziť galériu (14)
Moderátorky Dámskeho klubu prepožičali svoje tváre kalendáru na rok 2015. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Netradičné zábery! Tváre Dámskeho klubu, ktorý vysiela verejnoprávna televízia, sa pred pár dňami predstavili v zaujímavej polohe. A to tak, ako ich doposiaľ nemal možnosť nikto vidieť. Iveta Malachovská (49) sa ukázala na záchode, Soňa Müllerová (53) s poriadne objemným hrudníkom a Karin Majtánová (40) s Andreou Chabroňovou (34) iba v nohavičkách. Štvorica známych žien totiž prepožičala svoje tváre maľovanému kalendáru na rok 2015.

Zmysel pre humor im rozhodne nechýba! Najnovšie nás o tom presvedčili moderátorky Dámskeho klubu verejnoprávnej RTVS. Štvorica sa totiž rozhodla, že nafotí poriadne netradičný kalendár. Autor, ktorým je mladý študent Ivety Malachovskej, totiž použil iba tváre známych dám a zvyšok vlastnoručne domaľoval. A to bez toho, aby sa s moderátorkami na niečom dopredu dohodli.

Televízne stálice sa tak vďaka zásahu maliarskeho štetca razom predstavili v polohách, v akých sme ich doposiaľ rozhodne nemali možnosť vidieť. A niektoré sú aj jemne pikantné. Svoju profesorku napríklad študent Michal „zvečnil” počas toho, ako sedí polonahá na záchode s novinami v rukách. Tmavovláska tak v podstate doplatila na vlastný výmysel. Tvorba kreatívneho kalendára bola totiž práve jej nápadom.

Podobne úsmevne ale dopadli aj jej kolegyne. Napríklad Soňa Müllerová na obrázkoch vyzerá, akoby práve odišla od plastického chirurga. Hrudník známej plavovlásky je totiž v maľovanej forme o pár čísel väčší ako v skutočnosti. Karin Majtánová a Andrea Chabroňová sa zas na septembrovej stránke objavili bez nohavíc, iba v bielizni. „Kalendár je vtipný, originálny a aj prakticky spracovaný. Pri jednotlivých dátumoch sú totiž napríklad uvedení aj meninoví oslávenci. Neostáva mi nič iné, než pogratulovať kolegyniam z Dámskeho klubu, že sa takýto náročný projekt rozhodli zrealizovať,” okomentoval tento počin hovorca RTVS Juraj Kadáš. 

Páči sa vám tento kalendár? Staňte sa fanúšikom Topiek na Facebooku, sledujte našu stránku na sociálnej sieti a už čoskoro si oň môžete zasúťažiť.

Maliar zvečnil moderátorky Karin Majtánovú, Soňu Müllerovú, Ivetu Malachovskú a Andreu Chabroňovú tak, ako ich diváci Dámskeho klubu rozhodne nemôžu poznať.
Zobraziť galériu (14)
Maliar zvečnil moderátorky Karin Majtánovú, Soňu Müllerovú, Ivetu Malachovskú a Andreu Chabroňovú tak, ako ich diváci Dámskeho klubu rozhodne nemôžu poznať.  (Zdroj: RTVS)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu