Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Andy Kraus šokoval vzhľadom, Diana Mórová ohúrila postavou: Foto z párty Paneláku!

Andy Kraus sa objavil na párty Paneláku zarastený, Diana Mórová v priesvitnom tope. Zobraziť galériu (25)
Andy Kraus sa objavil na párty Paneláku zarastený, Diana Mórová v priesvitnom tope. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Poriadne sa zabavili! V jednom z luxusných hotelov v centre Bratislavy sa v utorok večer zišli tvorcovia a herci jojkárskeho Paneláku. Dôvodom bolo 7. výročie obľúbeného seriálu a zároveň premiéra prvej časti novej série. Na oslave nechýbal ani otec počinu Andy Kraus (47), ktorý prítomných hostí prekvapil svojím netradičným vzhľadom. Diana Mórová (44) zas opäť ohúrila dokonalými krivkami.

V utorok večer si herci a tvorcovia Paneláku poriadne vyhodili z kopýtka. V jednom z luxusných hotelov v centre Bratislavy sa totiž konala narodeninová oslava obľúbeného seriálu. Na tej nechýbali najväčšie hviezdy, ale ani samotný otec jojkáskeho počinu. Práve ten pútal medzi hosťami dosť pozornosti. 

Vždy upravený a oholený scenárista, ktorý sa maximálne raz za čas objavil na verejnosti s jemným strniskom, tentokrát šokoval poriadnou bradou. Ktovie, prečo zrazu zatúžil po takejto zmene. 

Výzorom počas večera ohúrila aj herečka Diana Mórová. Ryšavá kráska už tradične v spoločnosti predviedla svoju dokonalú postavičku. Tip-top krivky jedna z hlavných protagonistiek Paneláku tentokrát odprezentovala v priesvitnom tope, vďaka ktorému bola naozaj sexi. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu