Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podnikateľ Kollár šokoval Slovensko: Pozrite sa, ako sa vyjadril na adresu homosexuálov!

Boris Kollár Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Milionár a mnohonásobný otecko Boris Kolár perlil na svojom profile na sociálnej sieti Facebook na adresu homosexuálov, ktorých má podľa vlastných slov rád a nemá s nimi problém. Podnikateľa Kollára (49) blížiace sa referendum zrejme poriadne naštartovalo a silným slovám sa nevedel ubrániť.

Prostredníctvom svojho facebookového profilu zdieľaľ článok, v ktorom pápež podporil slovenské referendum, čo by bolo v poriadku, keby k nemu nepripojil svoj poriadne štipľavý komentár. Podľa vlastných slov nemá Kollár s homosexuálmi ako takými žiaden problém, ale s manželstvom a výchovou detí homosexuálmi nesúhlasí.

Svoj názor patrične vyjadril v popisku, ktorý bolo potrebné vycenzurovať. "Absolútne súhlasím. Rodina je otec, mama a deti. Maximálne mama, mama, mama, mama, mama, mama, mama a moje deti! Nič iné! Dvaja teploši a dieťa? Zvrátené! Ospravedlňujem sa gejom, mne neprekáža, keď sa majú radi, mne neprekáža, keď si to robia, mne neprekáža, keď sa ľúbia a šu*ajú si ritky, kur*a, ale nech zo svojej úchylky nechcú vytvoriť rodinu!" Ako je vidieť, podnikateľ vulgarizmami vôbec nešestril.

Komunitu homosexuálov to poriadne nasrdilo a naštval tým nielen homosexuálov, ale aj niektorých heterosexuálnych občanov, ktorí vyjadrili svoj názor komentármi pod kontroverzným príspevkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu