Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mirka Partlová má problém: Môže za to sexi konkurentka!

Mirka Partlová a nová posila Paneláku Dominika Richterová sa na seba výrazne ponášajú. Zobraziť galériu (10)
Mirka Partlová a nová posila Paneláku Dominika Richterová sa na seba výrazne ponášajú.

BRATISLAVA – Má konkurenciu! Mirka Partlová (29) je neodmysliteľnou súčasťou jojkárskeho Paneláku. Najnovšie sa však tvorcovia rozhodli obľúbený počin oživiť. Do kolektívu preto pribrali novú sexi posilu Dominiku Richterovú (23). Zaujímavé je, že tá akoby z oka vypadla seriálovej Angie. Novým pôsobiskom atraktívnej blondínky má byť tiež priestor za barovým pultom. Nebude toto miesto pre dve sympatické blondínky pritesné?!

Prekvapenie! Obľúbený seriál Panelák vo februári odštartuje už svoju 15. sériu a tvorcovia sľubujú veľké oživenie. Jedným z nich je aj príchod novej mladej sexi posily v podobe pôvabnej herečky Dominiky Richterovej. „Keďže sa Imro nakoniec stal starostom Lozorna, do baru príde nová čašníčka Ruženka. Diváci sa môžu tešiť na jej bezprostrednú a milú povahu,” prezradila o plavovláskinej postave PR manažérka televízie Joj Katarína Gajdošíková.

Zaujímavé je, že nová tvár projektu nápadne pripomína svoju známejšiu kolegyňu Mirku Partlovú. Obidve sú sympatické usmievavé blondínky s podobnými črtami tváre. Podľa nášho zdroja ide len o náhodu a barmanky Angie sa v Jojke zatiaľ zbaviť nechcú. Nová krv sa však ľahko môže stať u divákov obľúbenejšou. Seriálová stálica by sa preto mala mať na pozore. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu