Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Verejnoprávna telka má náhradu za Kormúthovú: Stavili na sexi kosť!

Oľga Hamadejová najnovšie uvádza reláciu Góly, body, sekundy, kde v minulosti žiarila aj Kristína Kormúthová. Zobraziť galériu (5)
Oľga Hamadejová najnovšie uvádza reláciu Góly, body, sekundy, kde v minulosti žiarila aj Kristína Kormúthová. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Verejnoprávna RTVS má vo svojich radoch (staro)novú posilu. Po minuloročnom škandalóznom vyhadzove moderátorky Kristíny Kormúthovej (29) našlo vedenie televízie za tmavovlásku náhradu. Od januára sa totiž v športovej relácii Góly, body, sekundy objavuje plavovlasá fešanda Oľga Hamadejová (27). Čo na ňu hovoríte?!

Minulý rok v máji prišla verejnoprávna RTVS o atraktívnu Kristínu Kormúthovú. Moderátorka hlavnej športovej relácie si totiž poriadne zavarila, keď na sociálnu sieť Facebook napísala status s rasistickým podtónom. Vedenie stanice okamžite rozviazalo s tmavovláskou pracovný pomer. Po škandalóznom odchode však moderátorku v Góloch, bodoch, sekundách nikto nenahradil. Teda až doteraz... 

RTVS totiž za Kormúthovú našla substitúciu. Od začiatku januára sa v hlavnej športovej relácii objavuje 28-ročná Oľga Hamadejová, ktorá v televízii pracuje už viac ako 6 rokov. A pri pohľade na ňu sa potešia najmä muži. Mladučká kráska totiž oplýva charizmou a dávkou sexepílu.

O novej tvári GBS rozhodol šéf športu Marcel Merčiak. „Je to rozhodnutie, ku ktorému som dospel po všetkom, čo Oľga za vyše 6 rokov práce v redakcii urobila a kam sa posunula. Moderátorskú pozíciu v hlavných Góloch, bodoch, sekundách si vybojovala na dlhej trati vlastnou prácou, prístupom k nej, ktorý nesmierne kvitujem. A ako vedúci nič viac chcieť nemôžem,“ vyjadril sa pre médiá známy komentátor.

Hamadejová sa minulý rok blysla aj počas Majstrovstiev sveta vo futbale, kde ako doposiaľ prvá žena moderovala živé vstupy pred samotnými zápasmi. Vtedy plavovláska zožala len samé chvály. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa novej moderátorke bude dariť v hlavnej športovej relácii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu