Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šimkovičovej návrat do Markízy: Namiesto Televíznych novín nová relácia!

Martina Šimkovičová sa čoskoro vráti na obrazovky televízie Markíze. Nie však do hlavnej spravodajskej relácie. Zobraziť galériu (6)
Martina Šimkovičová sa čoskoro vráti na obrazovky televízie Markíze. Nie však do hlavnej spravodajskej relácie. (Zdroj: tv markiza/topky.sk )

BRATISLAVA - Vymenila prácu! Už viac ako rok sa Martina Šimkovičová (43) neobjavuje na obrazovkách televízie Markíza. Blondínka je totiž na materskej dovolenke. Už čoskoro však chystá mediálny návrat. Do Televíznych novín ale namierené nemá. Svoje pôvodné miestečko totiž moderátorka vymenila sa úplne nové angažmán.

Martina Šimkovičová je dlhoročnou tvárou televízie Markíza. Počas svojej kariéry vystriedala niekoľko programov, no napokon zakotvila v hlavnej spravodajskej relácii. Už niečo vyše roka však blondínku zamestnávajú mamičkovské povinnosti. Ale tie už čoskoro plánuje aspoň na malú chvíľu odsunúť bokom. Plavovláska sa totiž vracia na obrazovky.

Do Televíznych novín však namierené nemá. Markizáčka totiž svoje doterajšie pôsobisko vymenila za úplne nový flek. Od 1. februára bude uvádzať víkendový špeciál magazínu Reflex. „Dostala som zaujímavú ponuku, ktorá je vzhľadom na to, že som na materskej dovolenke, časovo nenáročná. Je to také milé pracovné doskočenie si od materských povinností,“ povedala na margo novej práce Šimkovičová. Hoci sa relácia v mnohom od spravodajstva líši, obavy z jej moderovania nemá. „Podľa mňa tam nie je veľký rozdiel. Akurát to, že v Televíznych novinách sedím, tu budem stáť a bude ma snímať iná kamera. Zatiaľ čo v správach som hlásila na statickú, tu budem na pohyblivú,“ prezradila. 

Ako nám tiež plavovláska povedala, plnohodnotný návrat do práce ešte tak skoro neplánuje. „Toto mi tvorcovia ponúkli ako prvý krok návratu. Bolo to z ich iniciatívy. Tým, že je to raz do týždňa a nijako ma to nezaťažuje, tak som si povedala, že prečo nie. Ale tým, že dcéra má len rok, tak zatiaľ neplánujem návrat do Televíznych novín,“ priblížila Šimkovičová, ktorá by chcela zasadnúť späť do svojho moderátorského kresla v spravodajstve až koncom roka. „Uvidíme, možno niekedy v októbri alebo decembri. Uvidíme... Tak som aj pôvodne plánovala návrat. Ale všetko závisí od môjho dieťaťa,“ uzavrela markizáčka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu