Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tvár Jojky na nepoznanie: Žiaden mejkap, ale kabelka za 2 000 € musí byť!

Monika Bruteničová bez mejkapu, ale s kabelkou za 2 tisíc eur. Zobraziť galériu (7)
Monika Bruteničová bez mejkapu, ale s kabelkou za 2 tisíc eur.

BRATISLAVA – Z krásky šedá myška! Moderátorka jojkárskych Krimi novín Monika Bruteničová (34) sa televíznym divákom prihovára vždy dokonale upravená a nalíčená. V súkromí však zjavne preferuje tvár bez mejkapu. Keď sme ju totiž pred pár dňami pristihli na Kolibe, kráčala si do práce nenalíčená a so strapatými vlasmi. Nedokonalá vizáž ju zjavne vôbec netrápila. Veď prečo aj, keď sa jej v ruke hompáľal hotový klenot - kabelka svetoznámej značky v hodnote približne 2000 eur.

Mnohé krásky z televíznej obrazovky sú známe tým, že na obraze sú vždy dokonale upravené. V súkromí si preto chcú od nánosov mejkapu oddýchnuť. Tak je to zrejme aj v prípade moderátorky jojkárskych Krimi novín Moniky Bruteničovej, ktorú sme pred pár dňami zastihli nenamaľovanú a so strapatými vlasmi počas cesty do práce. Hoci jej vizáž pôsobila neupravene a takmer sme ju nespoznali, treba podotknúť, že známa moderátorka si na imidž predsa len potrpí.

Moderátorka sa totiž zjavne viac zaujíma o módu ako o šminky. To bolo ihneď badať na jej dokonale zladenom šedo-čiernom outfite. V ruke si niesla dokonca hotový módny skvost - kabelku prestížnej svetovej značky. Ako sa nám podarilo zistiť, tento luxusný doplnok stojí približne 2 tisíc eur a rozhodne nejde o žiadny fejk. Ako sa zdá, keď nemá Monika náladu či čas na mejkap a vlasy, celkový dojem zachraňuje aspoň poriadne drahými kúskami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu