Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenka na prvom mieste: Naša víťazka Miss vytŕča vo svete vďaka prsiam!

Silvia Prochádzková vedie nad súperkami veľkosťou svojich predností. Zobraziť galériu (11)
Silvia Prochádzková vedie nad súperkami veľkosťou svojich predností.

MIAMI - Má navrch! Miss Universe SR 2014 Silvia Prochádzková (22) sa aktuálne pripravuje na svetové finále súťaže krásy. Všetky adeptky na titul vrátane našej už pri tej príležitosti nafotili aj zvodné plavkové zábery. A z nich je jasne vidieť, aká je najväčšia prednosť slovenskej zástupkyne. Bratislavčanka sa totiž na snímkach pýši suverénne najplnším dekoltom spomedzi 88 dievčat. Len pár konkurentiek sa jej dokáže držať v závese.

Bude bodovať? Silvia Prochádzková v nedeľu zabojuje o korunku celosvetovej Miss Universe 2015. Finále sa bude konať v Miami, kde sa už krásky pripravujú na finálový večer. Jednou z ich povinností bolo aj nafotenie plavkových záberov. 

Každý, kto si bude tieto snímky prezerať, musí skonštatovať jednu vec. Najplnší dekolt jednoznačne predviedla slovenská kráska. Prochádzková sa v krémovej podprsenke pýši vnadami, o akých väčšina jej konkurentiek môže len snívať. Na Slovensku sa síce viedli polemiky o ich pravosti, no na svetovej súťaži sa na to nikto nepýta, takéto vylepšenia sú tam povolené. 

Napriek tomu sa ostatné súťažiace k chirurgovi evidentne nehrnuli. Len máloktorá z nich totiž patrí do kategórie objemnejších hrudníkov. Do tesného závesu za Silviu môžeme zaradiť snáď len Jevon King z Trinidadu a Tobaga. Väčšími prsiami disponuje aj Češka Gabriela Franková s prírodnými štvorkami. V plavkách, do ktorých ju v Amerike obliekli, však nijako nevynikli. Pozrite si obdarenejšie finalistky v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu