Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zlá diagnóza zohavila krásnu slovenskú miss: Choroba jej takto zmenila tvár!

Choroba zmenila slovenskej miss Magdaléne Izakovičovej tvár. Zobraziť galériu (9)
Choroba zmenila slovenskej miss Magdaléne Izakovičovej tvár.

BRATISLAVA – Poriadne trpela! Bývalá finalistka súťaže krásy Miss Universe SR 2010 Magdaléna Izakovičová (23) sa za posledného pol roka zmietala v ukrutných bolestiach. Mladej Trnavčanke totiž lekári zle diagnostikovali ochorenie kože a naordinovali jej agresívnu liečbu. Tá jej bohužiaľ vôbec nepomohla, práve naopak. Následky nesprávneho postupu sa nepríjemne odzrkadlili na kráskinej tvári.

Vytrpela si toho viac ako dosť! Po takmer piatich rokoch od súťaže Miss Universe SR 2010 zasiahla krásku Magdalénu Izakovičovú nepríjemná choroba. Tá jej na šesť mesiacov skomplikovala život. „Pred pol rokom som mala malé fliačky na koži. V Trnave mi okamžite diagnostikovali kožnú pleseň a nasadili agresívnu liečbu, ktorá behom pár mesiacov zapríčinila silnú dermatitídu. V ukrutných bolestiach som bola hospitalizovaná v Bratislave, kde ma po týždni dali do poriadku, za čo som neskutočne vďačná,“ prezradila nám Izakovičová.

Choroba a aj samotná liečba ju dlhodobo vyradili zo spoločenského a pracovného života. Spôsobovali jej totiž nielen bolesť, ale aj fyzické zmeny na tele a na tvári. Nemohla sa preto naplno venovať škole a ani koncertovaniu na violončele. Najhoršie je, že tomu všetkému sa dalo predísť, keby jej lekári určili správnu diagnózu. „Nešlo o žiadnu kožnú pleseň. Bol to nezmysel. Podrobné analýzy zistili, že som alergická na kovy a na jednu kozmetickú konzervačnú látku. Nekonečný boj so zistením, čo tak naštrbilo moje zdravie, je už za mnou. Začínam žiť naplno,“ povedala nám kráska, ktorá teraz doháňa zameškané. Pokračuje v nahrávaní svojho nového CD, ktoré by malo uzrieť svetlo sveta koncom februára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu