Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tůma a Pocisková: ROZCHOD... On už má inú!

Filip Tůma a Nela Pocisková už netvoria pár. Zobraziť galériu (5)
Filip Tůma a Nela Pocisková už netvoria pár.

BRATISLAVA - Je koniec! Filip Tůma (36) a Nela Pocisková (23) sa dali dokopy vďaka nakrúcaniu markizáckeho seriálu Búrlivé víno. Svoj vzťah však skrývali a ani po jeho prevalení o ňom verejne nehovorili. A rovnako potichu sa po viac ako roku aj rozišli. Objavili sa dokonca informácie, že herec má po svojom boku už inú ženu.

Láska už medzi nimi nie je! V lete 2013 sa na verejnosti začalo hovoriť o vzťahu Nely Pociskovej a Filipa Tůmu. Dvojica ho nikdy nepotvrdila, vstup do roku 2014 však oslavovali spolu ako zamilovaná dvojica. Fotografie z ich romantického výletu sa vtedy objavili na sociálnej sieti. 

Zdá sa však, že posledného Silvestra už spolu netrávili. Týždenník Plus 7 dní totiž priniesol informácie o tom, že po hercovom boku sa už objavuje iná brunetka. Má ňou byť Katarína Brašeňová, asistentka podnikateľa Miroslava Výboha, ktorý je spájaný so stranou Smer a premiérom Róbertom Ficom. Reportéri časopisu videli tmavovlásku počas sobotného rána opúšťať Tůmov dom. 

Nejde však o neveru, medzi Nelou a Filipom to už skončilo. „To sa v živote stáva,” okomentovala rozchod pre Plus 7 dní Pocisková. A zrejme nemá problém ani s tým, že ju expartner už stihol nahradiť inou. „Nevedela som, že má priateľku. V každom prípade sa teším, ak je šťastný, a držím mu palce,” uviedla mladá umelkyňa. Ktovie, možno čoskoro aj ona stretne nejaký nový objav.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu