Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trápenie v súkromí Marianny Ďurianovej: Jej muž lieta vo veľkých problémoch!

Roman Doležaj, partner Marianny Ďurianovej, je obžalovaný z trestného činu. Zobraziť galériu (4)
Roman Doležaj, partner Marianny Ďurianovej, je obžalovaný z trestného činu.

BRATISLAVA - O krok bližšie k base! Marianna Ďurianová (37) neprežíva aktuálne príliš dobré obdobie. Počas minulého roka sa prevalilo, že jej partner Roman Doležaj (39) figuruje v kauze vydierania a lúpeže. Ako sme zistili, v tomto čase je už vyšetrovanie ukončené a celý prípad prechádza do ďalšej fázy. Prokurátor má v ruke toľko dôkazov, že všetkých účastníkov už obžaloval. A čoskoro ich poženie pred súd. Podnikateľ môže vyfasovať 10 až 20 rokov za mrežami.

Hrozba väzenia naberá reálne kontúry! Ako sme informovali v apríli minulého roka, partner moderátorky Marianny Ďurianovej bol obvinený z trestného činu. Policajti ho zadržali kvôli vydieraniu a lúpeži. Týchto činov sa mal zúčastniť ako spolupáchateľ. 

Tento prípad súvisí aj s ďalšou protizákonnou činnosťou – celkovo ide o 18 skutkov, ktorých sa dopustila organizovaná skupina. Vyšetrovanie je už ukončené a koncom uplynulého roka bola na všetkých aktérov podaná aj obžaloba. „Bola podaná na 16 osôb, z ktorých 9 je vo väzbe. Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a vydierania,” povedala nám Jana Tökölyová, hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry. 

Podľa našich informácií Doležaj patrí k tým, ktorí do cely ešte neputovali. Stíhajú ho zatiaľ na slobode. Priamo k jeho osobe nám ale na prokuratúre viac informácií neposkytli. „Skutky budú predmetom prejednávania v súdnom konaní, preto sa k nim nebudeme podrobnejšie vyjadrovať,” uviedla Tökölyová. V prípade dokázania viny hrozí otcovi Ďurianovej jediného dieťaťa 10 až 20 rokov odňatia slobody za spolupáchateľstvo na vydieraní a lúpeži. Moderátorka sa nám k obžalovaniu svojho partnera nevyjadrila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu