Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jojka včera zaskočila divákov: Toto sa často nevidí!

Noviny na Jojke netradične moderovali dvaja muži - kolegovia Ján Mečiar a Ľuboš Sarnovský. Zobraziť galériu (6)
Noviny na Jojke netradične moderovali dvaja muži - kolegovia Ján Mečiar a Ľuboš Sarnovský.

BRATISLAVA - Kopec prekvapení! Televízia Joj v prvý deň nového roka ponúkla vo svojom spravodajstve novú grafiku a aj vysielanie vo vysokom rozlíšení. Divákov však stanica zaskočila hlavne netradičnou mužskou dvojicou. Noviny totiž odmoderovali Ján Mečiar (44) a Ľuboš Sarnovský (39). A to sa naozaj nestáva často.

Nevšedné! Televízia Joj si na začiatok roka 2015 pripravila viacero prekvapení. Vynovila grafiku a začala vysielať spravodajstvo vo vysokom rozlíšení. Prvé Noviny v novom šate netradične moderovali dvaja páni – Ján Mečiar a Ľuboš Sarnovský. 

Prečo k tomu došlo, objasnili jojkári hneď v úvode relácie. „Sme tu v takej nezvyčajnej tmavovlasej zostave. Dnes prvý raz prichádzame na vaše obrazovky vo vysokom rozlíšení. Naše kolegyne nás preto poverili, aby sme to otestovali. Či sme dostatočne detailní, ostrí a pekní predovšetkým, aby ony mohli byť krásne a bezchybné,” povedali v úvodnej reči Ján a Ľuboš.

Situácie, kedy sa v štúdiu objavila čisto mužská dvojica, sa však dajú spočítať na jednej ruke. A diváci si na to akosi nevedia zvyknúť. Viacerí muži sa na sociálnych sieťach vyjadrili, že takáto zostava na nich nepôsobí práve najlepšie. „Však to je jasná vec, že tam chýba pekná dáma,” doplnila ich jedna zo žien. Aké moderátorské zloženie najviac vyhovuje vám? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu