Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zbabraný koniec roka v Chlapi neplačú: Jeden trapas za druhým!

Seriálovej Beáte, ktorú stvárňuje herečka Júlia Ružička Horváthová, sa neprirodzene menila dĺžka vlasov. Zobraziť galériu (5)
Seriálovej Beáte, ktorú stvárňuje herečka Júlia Ružička Horváthová, sa neprirodzene menila dĺžka vlasov. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto im nevyšlo! Diváci markizáckeho seriálu Chlapi neplačú boli v posledných dňoch svedkami hneď niekoľkých prešľapov. Najprv tvorcom ušlo, že Beáte (Júlia Ružička Horváthová) sa v po sebe idúcich scénach neprirodzene mení dĺžka vlasov, potom zas televízia ukrátila priaznivcov o 15 minút z deja. A to poriadne naštvalo fanúšikov počinu.

Zatiaľ čo Búrlivé víno a konkurenčný Panelák si v tomto období užívajú pauzu, markizácky seriál Chlapi neplačú sa na televíznych obrazovkách objavuje každý deň. Možno práve veľká intenzita vysielania a s tým spojený kopec práce sa podpísali pod niekoľko trapasov, ktoré sa v počine len za posledné dva dni objavili. A rozhodne nešlo o drobnosti, ktoré by si divák nevšimol. 

Jeden z čitateľov nás upozornil, že predstaviteľke seriálovej Beáty podozrivo rýchlo rastú vlasy. V priebehu pár minút sa jej totiž z ničoho nič skrátili a potom zas dostali do pôvodnej dĺžky. Zrejme sa jednotlivé scény nakrúcali s dlhším odstupom a tvorcovia zmenu blond hrivy prehliadli.

Oveľa väčší trapas si však Markíza vyrobila včera večer. Začiatok epizódy totiž odvysielala hneď dvakrát, čo si následne vykompenzovala tým, že svojich divákov ukrátila o celých 15 minút seriálu. To priaznivcov poriadne nahnevalo. Fanúšikovskú stránku Chlapov neplačú doslova zaplavili vyčítavými odkazmi. „Keď ste to po*rali, mali ste bežať bez ďalších reklám. Alebo aspoň nepúšťať tie de*ilné upútavky. Na vaše chyby dopláca opäť len divák. Hanba vám!“ napísal jeden zo sklamaných priaznivcov. „V pohode, že ste dali začiatok dvakrát, ale seknúť to tak, že diváci nevideli cca 10-15 minút zo stredu seriálu, to je trošku odveci,“ pridala sa k množstvu sťažností ďalšia diváčka. 

V tejto súvislosti sme kontaktovali aj samotnú televíziu. Tá sľubuje, že svoju chybu vynahradí. „V žiadnom prípade nechceme, aby diváci prišli o časť svojho obľúbeného seriálu. Včerajšiu epizódu preto odvysielame ešte raz, vo štvrtok o 17-tej hodine. Hneď po nej bude nasledovať ďalšia. Na Nový rok tak ponúkneme fanúšikom dvojporciu príbehu Chlapi neplačú,“ povedala pre topky.sk PR manažérka Markízy Ľudmila Raceková. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu