Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bláznivé Vianoce Sisy Sklovskej: Večera z odpadu, ktorý jej prinesú blízki!

Sisa Lelkes Sklovská je známa svojou veľkou láskou k mačkám. Zobraziť galériu (5)
Sisa Lelkes Sklovská je známa svojou veľkou láskou k mačkám. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Vskutku netradičné! Zatiaľ čo minulý rok trávila Sisa Lelkes Sklovská (49) s manželom Jurajom (62) sviatky v zahraničí, tentoraz si dvojica užije klasické slovenské Vianoce. No až tak všedné nebudú - mnohí by ich totiž považovali až za bláznivé. Tmavovláska totiž štedrú večeru nevarí len pre seba a partnera, ale aj pre svoje tri mačky, ktoré majú riadne prestretý stôl. No to zďaleka nie je jediná pikoška. Interpretkini blízki jej nosia rybacie hlavy, ktoré by inak skončili vyhodené v odpade. A ona si z nich potom robí pochúťku.

Speváčka Sisa Lelkes Sklovská je známa tým, že sa za každých okolností vymyká akémukoľvek priemeru. A to nielen čo sa profesionálneho života týka. Veď aj také Vianoce sú u slovenskej umelkyne istým spôsobom iné. Mnohí by ich mohli nazvať až bláznivými. Zaujímavosťou napríklad je, že štedrú večeru nechystá iba partnerovi, ale aj svojim trom mačkám. Tie majú dokonca riadne prestretý stôl. 

„Je u nás krásna sviatočná atmosféra, pri ktorej nechýbajú naše 3 mačky. Tie majú prestreté svoj stôl a večerajú s nami,“ prezradila nám diva. Vianočná večera domácich miláčikov je položená na zemi. „Hneď vedľa nášho stola majú ten svoj. Je na ňom krásny obrus. Skrátka, papajú s nami,“ vysvetlila nám milovníčka zvierat. 

Tmavovláskine sviatky pokoja a mieru majú však ešte jednu čerešničku. Speváčka totiž zo všetkého najviac miluje varenú rybaciu hlavu, o ktorú sa aj v tomto prípade delí so svojimi chlpáčmi. „Hovorí sa, že najväčší gurmáni sveta vedia, čo je to dobrá rybia hlava. A to jem ja! Takže z toho kapra mi aj moji kamaráti, všetci, ktorí to vedia, darujú hlavy, ktoré by inak vyhodili. Ja si ich potom pekne uvarím a jem aj s mojimi mačkami,“ povedala nám na margo svojej nevšednej pochúťky muzikálová herečka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu