Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tomáš Bezdeda má po 7 rokoch nový videoklip: S týmto chce preraziť vo svete!

Tomáš Bezdeda po dlhých siedmich rokoch natočil nový videoklip. Zobraziť galériu (7)
Tomáš Bezdeda po dlhých siedmich rokoch natočil nový videoklip. (Zdroj: tomas-bezdeda.com)

BRATISLAVA - Uplynulo dlhých 7 rokov, odkedy Tomáš Bezdeda (29) natočil svoj posledný klip. Počas toho obdobia totiž spevák nahrával skladby bez akéhokoľvek vizuálneho podkladu. Najnovšie si však pre svojich fanúšikov prichystal veľké prekvapenie. Krátko pred sviatkami pokoja a mieru totiž vydal nové video k piesni Vianočný sen. A chcel by ním zabodovať aj za hranicami našej krajiny.

Tomáš Bezdeda sa do povedomia verejnosti dostal vďaka historicky prvej sérii hudobnej šou SuperStar, kde skončil na tretej priečke. Najnovšie si interpret prichystal pre svojich fanúšikov prekvapenie. Po dlhých siedmich rokoch totiž natočil nový videoklip - a to k piesni s názvom Vianočný sen.

Skladba pochádza z jeho zatiaľ posledného albumu s názvom Bronzový. „Je to prvá vianočná pieseň, ktorú mám. Ťažko povedať prečo som si vybral na sfilmovanie práve ju, no možno preto, že sa blížia sviatky,“ prezradil Tomáš, ktorý túži po tom, aby sa k jeho hudobnému počinu ľudia aj po rokoch vracali a spievali si ho.

No rád by s ním prerazil aj vo svete. Ako totiž hudobník priznal, dôvodom natočenia klipu je aj fakt, že vďaka videu a internetu sa k piesni dostanú aj ľudia za hranicami našej krajiny. „Dnes vládne Facebook a YouTube. A keďže mám niekoľko fanúšikov aj mimo Slovenska, cez internet sa skladba dostane až k nim,“ povedal Bezdeda.  

U hudobníka sme tiež zisťovali, čo ho tak dlho zdržalo, že mal sedemročnú videoklipovú odmlku. „Kedysi bola doba, že v každej televízii exitovala aspoň jedna hitparáda. No už dlho nikde nič také nie je. Možno to bolo teda tým, že som k tomu nebol donútený. Alebo zasiahol osud, že to chcelo, aby moje skladby vyzreli,“ vysvetlil spevák. Pozrite si teda jeho nový videoklip a nalaďte sa na sviatočnú atmosféru.

VIDEO: Premiéra klipu Tomáša Bezdedu s názvom Vianočný sen.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu