Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Exmarkizáčke Mečiarovej rozvod prospel: Sexi ako nikdy predtým!

Rozvedená Martina Mečiarová žiari ako nikdy predtým. Zobraziť galériu (9)
Rozvedená Martina Mečiarová žiari ako nikdy predtým.

BRATISLAVA - Kvitne do krásy! Bývalá markizáčka Martina Mečiarová (34) sa v utorok večer objavila ako jedna z manekýnok na Bratislavských módnych dňoch. Tie uzatvorili svoju tohtoročnú etapu prehliadkou plesových šiat. Moderátorka, ktorá sa iba pred mesiacom rozviedla, pútala pohľady všetkých prítomných. Úsmev na perách, rozžiarené oči a zmena vizáže naznačovali, že krach osemročného manželstva jej paradoxne pomohol. Vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým.

Galéria: Fotoreportáž z Bratislavských módnych dní

Dôvodom stroskotania zväzku bývalej markizáčky Martiny Mečiarovej a jej dnes už exmanžela Milana bola podľa medializovaných informácií nevera jej partnera. Ten si našiel mladšiu milenku Štefániu, s ktorou už čaká aj ďalšieho potomka. Hoci sa moderátorka snažila vzťah zachrániť kvôli ich spoločnému synovi Šimonovi, pred mesiacom dvojicu súd definitívne rozviedol. Mečiarová tak začala novú etapu svojho života.

Rozpad osemročného manželstva jej však paradoxne prospel. Aktuálne totiž vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. Bolo to badať aj na na utorkových Bratislavských módnych dňoch, ktoré sa konali v Dvorane Ministerstva kultúry Slovenskej republiky. Tam sa tmavovláska spolu s ďalšími známymi tvárami postavila na predvádzacie mólo, pričom si na chvíľu vyskúšala rolu modelky. Vysmiata, s rozžiarenými očami a so zmeneným imidžom všetkých príjemne prekvapila. Komplimenty na jej osobu sa len tak hrnuli.

 „Mnohí ma  vôbec nespoznali. Až keď som sa im prihovorila zistili, že som to ja. Ohlasy na moju zmenu sú veľmi pozitívne, čo ma teší. Vraj mám výraznejšie črty tváre, najmä očí. Podľa tvrdení okolia som zmyselnejšia, vraj už nie som také dievčatko,“ prezradila nám spokojná Mečiarová, ktorá sa mesiac po rozvode bez problémov ukázala na spoločenskej akcii.

Žiadne vyplakávanie doma do vankúša teda zjavne nehrozí. „Beriem to už normálne, neriešim to. Nechcem sa k tomu stále vracať, lebo by som sa nikam neposunula. Myslím pozitívne, život ide ďalej,“ reagovala na margo nedávneho rozvodu. Aj v tomto prípade zjavne platí, že všetko zlé je na niečo dobré.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu