Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Potupa pre Moniku Haklovú: Kedysi veľkou paničkou, dnes tvrdo maká ako bežný smrteľník!

Monika Haklová sa kedysi pýšila luxusom, ktorý obklopoval jej život. Zobraziť galériu (7)
Monika Haklová sa kedysi pýšila luxusom, ktorý obklopoval jej život. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Svetská sláva, poľná tráva! Bývalá súťažiaca z reality šou Farma Monika Haklová (40) sa v minulosti prezentovala luxusným spôsobom života. Hovorila o sebe ako o úspešnej podnikateľke, ktorá za „trápnych“ 1000 eur ani nevstane z postele. No dnes už svoje slová zjavne prehodnotila. Niekdajšia hviezda, ktorá o bežnej práci ani len nechcela počuť, si totiž na život zarába presne tak, ako väčšina smrteľníkov - klasickým povolaním. Aktuálne je z nej predavačka v jednom z butikov v rakúskom outlete Parndorf.

Kontroverzná blondínka Monika Haklová sa do povedomia širšej verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v markizáckej reality šou Farma. V tom období sa mamička troch detí prezentovala ako úspešná podnikateľka, ktorá si plnými dúškami užíva prepychový život plný prominentných večierkov, drahých dovoleniek a luxusných áut. Že blondínka netrpí finančnou núdzou, sa navyše počas jej pobytu na statku rozhodol dokázať aj partner Martin Kollár, ktorý svojej láske zaobstaral bieleho tátoša v hodnote 75 tisíc eur. A samozrejme ho v televízii nezabudol odprezentovať. 

Zdá sa však, že dnes je už všetko úplne inak a rozprávkovému životu hviezdičky z reality šou odzvonilo. Dokazuje to fakt, že realiťáčka, ktorá v minulosti tvrdila, že by za priemerný mesačný plat ani nevstala z postele, si dnes na život zarába úplne bežnou prácou ako ktorýkoľvek iný smrteľník. Robí predavačku v jednom z butikov v rakúskom Parndorfe. Krutá realita teda očividne hrdú biznismenku dobehla a zrazila jej hrebienok z hlavy.

V tejto súvislosti si na Monike zgustol aj jej bývalý kolega z reality šou Adam Kováč. Ten na životný paradox upozornil aj svojich priateľov a fanúšikov na webe. „Tak pani Haklová alias ‚milionárka‘ z Rakúska nám robí predavačku v Parndorfe. Pamätám si, akoby to bolo včera: ‚Adam, ja za tisíc eur nevstanem ani z postele!‘ Pozdravujem do vily a do karavanu za milión eur,“ rypol si do Haklovej Bratislavčan. Nuž, občas nastanú chvíle, keď svoje ego jednoducho musíme odsunúť bokom. A v tých sa zrejme práve ocitla aj niekdajšia veľká televízna hviezda.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu