Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Najhoršie Vianoce Barmošovej za 14 rokov: Dorazil ju včerajší rozvod!

Lucia Barmošová s dnes už exmanželom Pavlom v čase, keď im to ešte klapalo. Zobraziť galériu (6)
Lucia Barmošová s dnes už exmanželom Pavlom v čase, keď im to ešte klapalo. (Zdroj: TG)

BRATISLAVA – To, čo sa začalo krízou, skončilo rozvodom. Jojkárska moderátorka Lucia Barmošová (32) včera uzavrela štrnásťročnú kapitolu svojho života. Bratislavský Okresný súd ukončil týždeň pred Vianocami jej deväťročné manželstvo s bývalým futbalistom Pavlom Barmošom (33). Pre plavovlásku nebudú mať tohtoročné sviatky prívlastok najkrajšie v roku.

Stredoškolskej láske odzvonilo! Na jeseň tohto roku na verejnosť presiakli informácie, že vo zväzku Lucie Barmošovej to poriadne škrípe. Pre mnohých z moderátorkinho okolia to bolo prekvapením, pretože manželstvo s bývalým futbalistom Pavlom sa navonok javilo ako ideálne. Dvojica sa zúčastňovala spoločenských podujatí ruka v ruke a nič nenasvedčovalo tomu, že by za dverami domácnosti niečo nebolo v poriadku.

V októbri však pre topky.sk plavovláska priznala, že to medzi ňou a partnerom nevyzerá ružovo. „S manželom momentálne prežívame krízu, no dôvody si nechám pre seba. Je to naše súkromie, náš vzťah,” reagovala tvár hlavného spravodajstva Jojky. A hoci sa dvojica snažila do poslednej chvíle vzťah zachrániť, nepodarilo sa. Včera totiž súd ukončil deväťročné manželstvo. Keďže párik nemá deti, všetko išlo hladko. Pojednávanie prebehlo veľmi rýchlo a bez prítomnosti Lucie a Pavla. Dnes už exmanželia totiž poslali iba svojich právnych zástupcov.  

Tohtoročné sviatky tak budú mať pre plavovlásku trpkú príchuť. „Vianoce budú pre mňa iné. Veď štrnásť rokov bol ich súčasťou môj manžel. V týchto neľahkých chvíľach, a teda aj na Vianoce, bude so mnou moja rodina. Tá sa spolu s ľuďmi z práce snaží byť mojou oporou. A to si veľmi vážim,” povedala pre týždenník Šarm Barmošová, ktorá smútok zaženie na Kolibe. „Cez sviatky budem v robote,” uzavrela tému rozpadu vzťahu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu