Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sukničkár Bolek Polívka ukázal partnerku: Kurvahoši, toto je žena jeho života!

Bolek Polívka a jeho o dvadsať rokov mladšia partnerka Marcela Černá, s ktorou má tri deti. Zobraziť galériu (12)
Bolek Polívka a jeho o dvadsať rokov mladšia partnerka Marcela Černá, s ktorou má tri deti.

BRATISLAVA – Táto žena ho má už roky iba pre seba! Český komik Bolek Polívka (65), známy z kultového filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntag, dorazil v pondelok večer na bratislavskú premiéru filmu Hodinový manžel, kde sám účinkuje. Spoločnosť mu robila snúbenica Marcela Černá (44) a jeden z ich troch spoločných potomkov - syn Jan (10). Hoci bol herec už niekoľkokrát ženatý, matku svojich troch najmladších detí si doteraz nevzal. Kto je žena, ktorá už zhruba 20 rokov stojí po jeho boku a opantala ho tak, že sa stal zo sukničkára usadlý chlap a otec rodiny?

Zapustil korene! Český herec Bolek Polívka, ktorý sa do diváckeho povedomia asi najvýraznejšie zapísal komédiou Dědictví aneb Kurvahošigutntag, sa v pondelok objavil v Bratislave. Spolu s partnerkou Marcelou Černou a synom Janom prišiel na premiéru nového filmu Hodinový manžel, kde hrá jednu z hlavných postáv. A práve jeho polovička mnohých Slovákov zaujala. Umelec totiž chodí pod Tatry pomerne často, no zväčša bez nej. Zisťovali sme preto o žene jeho života viac.

So známym komikom sa Marcela zoznámila ako študentka. A to zhruba pred 22 rokmi, kedy  si privyrábala v Prahe na lodi ako barmanka. „Bolo to dvadsiateho apríla, kedy prišiel do podniku Bolek s partiou  a stále po mne pokukoval. Nad ránom som povedala, že mám sviatok a všetkým som naliala drink. On ma pobozkal, akože mi praje všetko najlepšie. Vyjavene som na neho pozerala. Vôbec ma nenapadlo, že ho ešte niekedy uvidím. Ale na druhý deň tam bol znovu. Chytil ma za ruku a povedal: ‚Včera som sa zamiloval a dnes sa idem pozrieť do koho‛,“ prezradila pred pár rokmi českým médiám Černá.

Hoci to vyzeralo ako láska na prvý pohľad, herec bol v tej dobe ženatý. A tak sa študentka, ktorá bola od neho o dvadsať rokov mladšia, rozhodla po promóciách odísť do Nemecka. Po dva a pol roku sa však vrátila a uvažovala nad tým, že by sa mohla stať herečkou. Začala preto študovať tento odbor v Prahe. Následne jej ďalšie kroky viedli rovno na Polívkove predstavenie. Po ňom ho navštívila v šatni, a odvtedy sú vraj spolu. Dokonca pri Bolkovi rýchlo zabudla aj na herectvo, ktorému sa chcela venovať. Stala sa z nej dobrovoľne žienka domáca. Presťahovala na k nemu na farmu v Olšanoch, kde s ním žila od roku 1995. Nedávno však o statok herec kvôli dlhom prišiel.

Dnes má Bolek 6 detí so štyrmi ženami. Posledné tri mu porodila práve Marcela. Spolu majú dvoch synov Jana (10), Františka Antonína (8) a dcéru Marianu (6). Valašský kráľ, ako ho mnohí prezývajú, už bol dvakrát ženatý, no Marcelu si doteraz za manželku nezobral. No pred šiestimi rokmi jej vraj daroval zásnubný prsteň. Ako sa zdá, napriek tomu, že brunetke sa komika pred oltár dostať ešte nepodarilo, je zjavne žena jeho života. Ako jediná mu porodila viac ako jedno dieťa a žijú spolu ako pár už dve desaťročia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu