Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dve tváre Mariky Gombitovej: V zákulisí je z nej iná žena!

Dve tváre Mariky Gombitovej. Zatiaľ čo na pódiu bola vysmiata, v zákulisí maximálne koncentrovaná a vážna. Málokto by povedal, že tieto zábery boli nasnímané iba s niekoľkominútovým rozostupom. Zobraziť galériu (11)
Dve tváre Mariky Gombitovej. Zatiaľ čo na pódiu bola vysmiata, v zákulisí maximálne koncentrovaná a vážna. Málokto by povedal, že tieto zábery boli nasnímané iba s niekoľkominútovým rozostupom.

BRATISLAVA – Takto ju vidí iba málokto! Pred týždňom šokovala spevácka ikona Marika Gombitová (58) svojich fanúšikov, keď sa po dvanástich rokoch života v ústraní objavila na televíznych obrazovkách. No a ani nie týždeň nato sa predstavila publiku opäť. Vo štvrtok totiž zaspievala na benefičnom koncerte Úsmev ako dar. Zaujímavosťou je, že speváčka sa v ten večer ukázala v dvoch polohách. Zatiaľ čo pred divákmi bola vysmiata a plná pozitívnej energie, v zákulisí bolo na jej tvári badať napätie a vážnosť. Čo sa s blondínkou dialo mimo kamier?

Jedna z najvýraznejších osobností slovenskej hudobnej scény - Marika Gombitová, nedávno verejne priznala, že sa začína nová etapa jej života. No nikomu by po tomto tvrdení ani vo sne nenapadlo, že vezme pódiá útokom. V priebehu siedmich dní totiž vystúpila hneď dvakrát. Naposledy počas uplynulého štvrtku, kedy prijala pozvanie na vianočný benefičný koncert Úsmev ako dar.

Podobne ako na obrazovkách televízie Joj, aj v tomto prípade zaspievala emotívnu baladu Vyznanie. Tá bola vyvrcholením celého slávnostného večera. „Marika si túto skladbu vybrala preto, lebo ju má najradšej. Vraj je najvhodnejšia pre jej návrat do šoubiznisu,“ prezradil zdroj topiek. A hoci predviedla pred divákmi profesionálny výkon, počas ktorého rozdávala úsmevy na všetky strany, v zákulisí bolo na Gombitovej badať nervozitu.

Výraz tváre, aký mala pred vystúpením, odzrkadľoval maximálnu koncentrovanosť, rešpekt, no aj stres. „Bola nervózna, ruky mala neustále silno zovreté. Zrejme sa tak sústredila. Stres z nej opadol, až keď vyšla na pódium,“ priblížil náš zdroj. Niet sa však čomu čudovať, veď nejaký čas určite potrvá, než sa Gombitová dostane do stopercentnej formy.

Príčinu Marikinho napätia však vidí jej manažérka Eva Kožejová inde. „Možno na jej tvári bol badať strach preto, lebo cesta na pódium bola dosť komplikovaná. Museli sme ísť veľmi opatrne. Na zemi sa totiž nachádzali samé káble. A tým, že je odkázaná na pomoc od inej osoby, sa jej obavy odzrkadlili na tvári,“ vysvetlila manažérka, ktorá však zároveň jedným dychom dodala, že „každý umelec má takú zdravú trému pred vystúpením. Marika ho vždy berie zodpovedne a s pokorou. A veľmi sa naň sústredí.“ 

Ako sme sa tiež od Evy Kožejovej dozvedeli, Gombitová prijala pozvanie na spomínané podujatie najmä preto, že bolo benefičného charakteru. Výťažok poputuje na pomoc deťom z domovov. „Marika chcela ukončiť rok charitatívnymi akciami,“ povedala na záver manažérka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu