Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kruhy pod očami a utrápená tvár: Kollárov nový objav ničí Heringhovú!

Andreu Heringhovú informácia o novej milenke Borisa Kollára viditeľne ničí. Smutný výraz tváre a kruhy pod očami hovoria za všetko. Zobraziť galériu (11)
Andreu Heringhovú informácia o novej milenke Borisa Kollára viditeľne ničí. Smutný výraz tváre a kruhy pod očami hovoria za všetko. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Zlomilo ju to! Včera sme na topkách priniesli informáciu o najnovšom objave Borisa Kollára (49). Na povrch vyplávalo, že známy slovenský playboy prežil počas uplynulého leta románik s exotickou Michaelou Ngovou (23). Tá obývala jeho luxusnú vilu v americkom Miami. Táto správa zjavne vôbec nepotešila Andreu Heringhovú (34), ktorá je považovaná za boháčovu oficiálnu partnerku. Keď sme ju totiž nafotili v deň odhalenia boháčovej aférky, pôsobila naozaj utrápene.

Boris Kollár je známym milovníkom žien. Veď po jeho boku sa ich už vystriedalo nespočetné množstvo. No zdá sa, že boháč stále nemá dosť. Ako sme vás totiž vo štvrtok na topkách informovali, nedávno prežil románik s expartnerkou herca Michala Nemtudu - exotickou Michaelou Ngovou. Tá si časť tohto leta vychutnávala v prepychu milionárovej vily v americkom Miami. Svedčia o tom mnohé snímky, ktoré si tmavovláska zverejnila na sociálnej sieti.

Ako Borisova oficiálna partnerka je pritom vnímaná Andrea Heringhová, s ktorou sa po niekoľkomesačnej prestávke opäť začal ukazovať v spoločnosti. No návšteva mladej ženy v zahraničnom sídle sa evidentne udiala poza chrbát matky boháčových dvoch detí. Nám sa ju totiž krátko po odhalení tejto aférky podarilo nafotiť. A nepríjemná správa ju viditeľne poznačila.

Zamračené čelo, utrápený výraz v tvári a kruhy pod očami hovoria snáď za všetko. Navyše, modelka svoj dom opustila neskôr ako zvyčajne. Plavovláska je totiž známa tým, že si každé ráno chodí zabehať. Tentokrát však svoj pravidelný rituál vynechala a luxusný príbytok opustila až okolo jedenástej pred obedom. Je teda jasné, že Kollár bude mať doma opäť čo vysvetľovať.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu