Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Česko-slovenskí lamači sŕdc v akcii: Padali aj facky!

United 5 už má na konte aj prvý videoklip Zobraziť galériu (9)
United 5 už má na konte aj prvý videoklip (Zdroj: Jakub Deml, Katka Prusková)

BRATISLAVA - Nový boyband United 5 už má na konte prvý videoklip. Na nakrúcanie určite nezabudne spevák Norbert Brand. Jeho herecká partnerka si s ním totiž priamo pred kamerami vymenila názory ručne-stručne.

Nová česko-slovenská chlapčenská skupina United 5 vznikla na základe výberu uznávaných britských producentov a členov legendárnej skupiny Lunetic. Skupinu tvoria mladé talenty z Čiech a Slovenska - Mário Bendík, Peter Juhás, Marthy Duffek, Matt Bláha a Norbert Brand.

Speváci už nakrútili klip k debutového singlu „Longest Summer“. A hneď na prvom nakrúcaní v ich kariére padali facky. „Bola to pre nás nová skúsenosť, prežili sme kopec zábavy. Mňa aj troška bolelo líce, pretože herečka, ktorá mi dávala facku, sa troška odviazala a točilo sa to na viackrát,“ prezradil Norbert Brand.

Klip sa nakrúcal v Prahe pod dohľadom anglickej produkcie. „V klipe účinkujú krásne dievčatá a my,“ ozrejmil obsadenie 16 - ročný Marthy Duffek.

Nástupcovia legendárnej skupiny Lunetic teraz exkluzívne pre čitateľov Topiek predstavujú svoj nový videoklip.  Pozrite si ako prví nových lámačov dievčenských sŕdc z Čiech a Slovenska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu