Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vila odsúdenej Rezešovej na predaj: Aha, v akom prepychu žila a koľko zaň pýtajú!

Eva Varholíková Rezešová dostala trest na 9 rokov, rodina preto predáva jej luxusnú vilu. Zobraziť galériu (19)
Eva Varholíková Rezešová dostala trest na 9 rokov, rodina preto predáva jej luxusnú vilu.

KOŠICE - Do svojho domu sa nevráti! V prvej polovici septembra Evu Varholíkovú Rezešovú (37) poslal maďarský súd kvôli zavineniu tragickej nehody na 9 rokov väzenia. Bohatý klan z východu sa preto zbavuje hniezdočka, ktoré si dcéra kontroverzného podnikateľa Alexandra Rezeša (†54) nechala pred pár rokmi kompletne zrekonštruovať podľa svojich predstáv. Blondínkina vila aktuálne svieti v ponuke košickej realitnej kancelárie. Pozrite, v akom luxuse si žila.

Eva Varholíková Rezešová spôsobila v lete 2012 v Maďarsku nehodu, pri ktorej zahynuli traja ľudia. V septembri ju preto súd poslal na 9 rokov do väzenia, von sa môže v prípade dobrého správania dostať najskôr v auguste 2018. Do svojho sa však už nevráti. Jej vila je totiž na predaj. 

„Rezešovci predávajú Evin dom za 450 tisíc eur,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja. A je to naozaj tak. Košická realitná kancelária má na svojich stránkach nehnuteľnosť nachádzajúcu sa v lokalite Košice-Západ, v katastrálnom území Terasa. Práve tam býva Rezešovský klan. Okrem iného sedí aj rozloha predávaného pozemku s údajom, ktorý bol v minulosti medializovaný v súvislosti s Varholíkovej domom. 

Vďaka predaju vily sa tak prvý raz dostávajú na verejnosť obrázky toho, ako si prominentná dcéra žila. K dispozícii mala obytnú plochu 320 m², a tak – hoci na to dom zvonka príliš nevyzerá – vnútri je naozaj veľkorysý priestor. Ten si Eva zariadila moderne, prevažne v čierno-bielej kombinácii. Nechýba ale ani okázalejšia miestnosť, v ktorej zo všetkých strán svieti zlato alebo jeho imitácia. Ďalšou zaujímavosťou tejto ponuky je napríklad vaňa nachádzajúca sa v hlavnej spálni. 

Celá nehnuteľnosť nesie pečať samotnej Evy Rezešovej. Po rozchode s Erikom Fischerom totiž nechala vilu kompletne prerobiť. „Nechcela som sa vrátiť do pôvodného domu, aby mi zbytočne nepripomínal staré veci. Dala som ho teda kompletne rekonštruovať a presťahovali sme sa do celkom vynoveného domu, v ktorom naozaj nezostalo nič pôvodné. S dievčatami si náš nový domov doslova užívame,” povedala pred pár rokmi pre košický Korzár. Dá sa teda povedať, že toto obydlie bolo jej srdcovou záležitosťou. Teraz však oň príde. Ak sa teda nájde niekto, kto zaň vysolí spomínanú mastnú sumičku. Zábery z vnútra luxusnej stavby si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu