Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Švidraňová z Búrlivého Vína: Toto ju počas Vianoc opäť neminie!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (4)
Barbora Švidraňová

BRATISLAVA – Varenie a pečenie u nej nehrozí, ale i ona priloží ruku k dielu! Herečka Barbora Švidraňová (26) sa už na blížiace sa sviatky teší. Tak ako mnoho Slovákov, aj ona ich strávi v kruhu najbližších. V súvislosti s ich rodinnými tradíciami nám Považanka prezradila, čoho sa nik iný nesmie pred Vianocami u nich doma dotknúť, iba ona.

Na Vianoce sa veľmi nenadrie! Herečka Barbora Švidraňová, ktorá je známa z markizáckeho seriálu Búrlivé víno ako poriadna mrcha a zlatokopka, nám prezradila, ako a s kým bude tráviť blížiace sa sviatky. „Na Vianoce budem doma v Žiline spolu s rodičmi a bratom. 23. decembra chystám ešte aj vianočný koncert pre priateľov, takú párty,“ prezradila speváčka, ktorá nedávno pokrstila s kolegom Milom Kráľom svoje nové CD.  

Zaujímalo nás, či mladá herečka pomáha s vianočnými prípravami a aké zvyky sú u nich doma. „Jednou z tradícii u nás je, že iba ja zdobím stromček. Popritom počúvame vianočné skladby a mama varí a pečie. Máme tradične kapra a šalát,“ povedala Švidraňová. Po dobrom jedle prídu na rad darčeky. „Žiadne drahé a veľké dary si nedávame. Skôr preferujeme knižky a podobne. Ja sa najviac teším z toho, že sa všetci spolu stretneme,“ dodala na záver červenovláska.

Vianočné TV Tipy: Veľký prehľad najlepších filmových hitov na Telkac.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu