Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Jojkársky moderátor perlil v priamom prenose: Pobavil seba aj všetkých východniarov!

Michal Hazlinger zaperlil v priamom prenose. Zobraziť galériu (4)
Michal Hazlinger zaperlil v priamom prenose. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Ta še zadarilo! Moderátori televízneho počasia to vôbec nemajú ľahké. Svoje predpovede musia povedať čo najrýchlejšie, najpresnejšie a zároveň najzrozumiteľnejšie. Niet preto divu, že v tom zhone sa im čas od času zamotá jazyk a divákov pobavia vtipným brbtom. Jeden taký sa v piatok večer podaril aj tvári jojkárskeho Najlepšieho počasia Michalovi Hazlingerovi. Ten svojou hláškou pobavil nielen seba, ale aj všetkých východniarov.

Čaro priamych prenosov spojené s nepredvídateľnými situáciami si na vlastnej koži užili už mnohí moderátori. Tým sa neraz pred televíznymi kamerami podarilo povedať alebo urobiť niečo, čo pôvodne vôbec neplánovali. Veď spomeňme si napríklad na trapas z verejnoprávnej RTVS, kde v spravodajstve zaznelo, že hasiči „ejakulovali“ na výbornú, či momenty, kedy dvojica Patrik Švajda a Zlatica Puškárová nedokázali pred kamerami ustrážiť svoj smiech

Najnovšie sa do vtipnej situácie dostal meteorológ Michal Hazlinger z jojkárskeho Najlepšieho počasia. Keď sa totiž dostal k predpovedi pre východné Slovensko, podarilo sa mu ho neplánovane uviesť v nárečí, ktoré sa používa práve v tejto časti našej krajiny. „A teplota na východze... ehm... na východe, väčšinou nula až 5°C‚“ zahlásil počasiar, ktorý svoj brbt zobral s úsmevom.

A stále ho tak aj berie. „Aj také veci sa stávajú,“ povedal nám so smiechom Hazlinger, keď sme ho v súvislosti s prešľapom oslovili. Ako ďalej prezradil, niečo podobné sa mu pred televíznymi kamerami stalo po prvýkrát a netuší, ako sa mu takéto slovo vôbec dostalo na jazyk. „Pochádzam z úplne opačného konca Slovenska, takže takéto slová bežne vo svojej reči nepoužívam,“ vysvetlil nám meteorológ. Nuž, ako sa hovorí, všetko je raz prvýkrát. 

VIDEO: Vtipný brbt jojkárskeho meteorológa.

Teplota na východze

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu