Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po jedinej vete všetci zmrzli: Vyraďovanie na Farme s nečakanou dohrou!

Piatkový duel na Farme nedopadol úplne tak, ako si mnohí mysleli. V súťaži totiž skončili hneď dve súťažiace. Zobraziť galériu (18)
Piatkový duel na Farme nedopadol úplne tak, ako si mnohí mysleli. V súťaži totiž skončili hneď dve súťažiace. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto nikto nečakal! Markizácki farmári majú za sebou ďalší duel. Tentokrát sa v ňom stretli Jana Ivaničová (33) a Lenka Hrčková (23). Dámy si svoje sily v súboji zmerali už pred časom. Staršiu z dvojice vtedy pred definitívnym vyhadzovom zachránilo len šťastie. Tentokrát boj dopadol presne naopak - s výhrou 50 000 € sa musela rozlúčiť mladšia súťažiaca. O rozruch sa však po vyraďovaní postarala aj ďalšia statkárka Eva Kapusniaková (25). Tá všetkých prítomných schladila jediným vyjadrením.

Prekvapenie na záver! Na markizáckej Farme sa v piatok opäť vyraďovalo. Sily v súboji si tentokrát zmerali dve ženy. Prvou duelantkou sa stala Lenka Hrčková, preto mala právo voľby svojho súpera. No napriek radám od kolegov a dlhému premýšľaniu si však nevybrala dobre - do duelu totiž vyzvala o 10 rokov staršiu Janu Ivaničovú. A tá mladú Banskobystričanku porazila na plnej čiare. 

Prvou duelovou disciplínou bol almanach. Ten bol napínavý do poslednej chvíle. Jana však viedla o jednu správnu odpoveď, a tak sa jej podarilo získať prvý bod. Nasledovalo prekvapenie, v ktorom farmárky museli stavať most. Ich úlohou bolo pribíjať dosky tesne vedľa seba, pričom klince museli byť zatlčené úplne. Aj tu bola šikovnejšia Ivaničová, a tak z projektu nadobro vyradila Lenku Hrčkovú. 

Paradoxom je, že pred siedmimi týždňami, keď sa dievčatá proti sebe v súboji postavili prvýkrát, výsledok dopadol presne naopak. 33-ročnú rodáčku z Buzitky vtedy zachránil len fakt, že Patrik Mirga porušil pravidlá, a tak namiesto Jany musel nútene opustiť markizácky statok on. No aj mladšia Lenka dostala na Farme druhú šancu - hoci ju pred časom poslala domov Lenka Švaralová, kvôli zdravotným problémom Tibora Repu sa mohla opäť vrátiť do hry.

Druhú šancu však tmavovláska nevyužila a na rozprávkovú výhru môže opäť zabudnúť. No svoju účasť v šou rozhodne neľutuje. „Prišla som na to, že som šťastný človek aj bez tej výhry. A teším sa domov, lebo za celý život som nedostala ani nečítala také krásne vety, ako teraz,“ povedala cez slzy Lenka.

Hrčková však nebola jediná, ktorá v piatok v šou nadobro skončila. O prekvapenie na záver sa postarala Eva Kapusniaková. Blondínka po dueli oznámila, že z projektu odstupuje. A dôvod bol pomerne nečakaný - boj o rozprávkovú výhru totiž vymenila za možnosť vrátiť sa späť do zamestnania. „Ja by som bola veľmi šťastná, keby som na Farme ostala ďalej, pretože som tu strávila už niekoľko týždňov a veľa to pre mňa znamená. Svoju prácu mám veľmi rada a teším sa do nej späť, takže sa vraciam do práce,“ povedala policajtka, ktorá o ochode zo súťaže začala rozmýšľať už počas týždňa. Dostala totiž od mamy list, v ktorom sa písalo, že jej dovolenku v práci nepredĺžia. Rozhodla sa preto na Farme definitívne skončiť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu