Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kríza u manželov Bučkovcov: Otcova utešiteľka prehovorila o tajných stretnutiach!

Anke Bučkovej sa nepozdávajú podozrivé návštevy jej muža u Martiny Málekovej. Zobraziť galériu (8)
Anke Bučkovej sa nepozdávajú podozrivé návštevy jej muža u Martiny Málekovej.

SIHLA - Žiarlivostné scény! Manželia Bučkovci riešia na obrazovkách televízie Joj rôzne rodinné problémy. Mama Anka (49) však popritom musí dávať aj poriadny pozor na svojho manžela. Ujo Jano (62) totiž po každej hádke hľadá útočisko u podstatne mladšej Martiny Málekovej (38). Tú spoznal minulý rok vďaka šou Slnko, seno, slanina, ktorá sa nakrúcala v dome u Bučkovcov. Blondínka teraz pre topky.sk prehovorila o ich vzťahu. Ukončiť ho rozhodne nemieni...

Odhalila ich náhoda! Ako už diváci relácie Bučkovci dobre vedia, temperamentná mama Anka je za každú srandu. Pred kamerami vo včerajšej časti žartovala aj o tom, že si prečíta, kto jej mužovi píše správy. Nečakala však, že narazí na niečo, čo pred ňou malo zostať skryté. Otec Jano sa totiž okamžite začal správať podozrivo a odmietal o tejto téme komunikovať. 

Sihlianska farmárka nakoniec zistila, že jej manžel sa tajne stretáva s Martinou Málekovou. Ide o víťazku šou Slnko, seno, slanina, ktorá sa minulý rok odohrávala na statku u Bučkovcov. Práve za podstatne mladšou blondínkou sa Ján vybral aj po tom, čo jeho žena odhalila, že pred ňou niečo skrýva. „Oni sa pohádali, vraj kvôli mne. Janko sa hneval a prišiel sem, tak sa mi tu vyspovedal,” priznala nám Zvolenčanka. 

Topky.sk preto zisťovali, ako vníma fakt, že na ňu mama troch synov žiarli. „Viete čo, aj ma to teší,” šokovala svojou úprimnosťou Martina. „Zároveň som ale z toho trošku zmätená, čo vyvádza tá Anka. A trochu ma to aj uráža. Prečo na mňa žiarli, keď ja som nedala žiadny podnet na to,” dodala blondínka. Evidentne si myslí, že jej stretnutia s otcom rodiny dôvodom na manželské hádky nie sú. 

Aký je teda vzťah medzi Jánom Bučkom a Martinou Málekovou? „Zavše sem Janko odskočí, ale to nie je intímneho charakteru. Je to o tom, že sa vyrozpráva, keď sa povadia. Ja som proste jeho bútľavá vŕba,” tvrdí Stredoslovenka. Vraj by staršieho Sihľana za partnera ani nechcela. „No preboha, určite nie, veď on je odo mňa o 20 – 30 rokov starší,” vyhlásila. Napriek tomu ale nepoprela, že flirtovanie medzi nimi bolo. „Ja rada koketujem, viete, ale inak by som viac nedokázala,” povedala nám. 

Martina teda tvrdí, že medzi Janom a ňou žiadne milostné pletky nie sú. O tom, že by s ním pre pokoj v rodine radšej úplne prerušila kontakt, ale nechcela ani počuť. A tak sa zdá, že Anka bude musieť byť naďalej v strehu a svojho životného partnera poriadne strážiť. To, že po každej hádke uteká za inou ženou, nie je veru s kostolným poriadkom.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu