Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žiarlivostná hádka u Bučkovcov: Kvôli tejto žene odišiel z domu! Z jej identity odpadnete!

Kríza u Bučkovcov. Otcovi Jankovi sa zapaľujú lýtka. Zobraziť galériu (10)
Kríza u Bučkovcov. Otcovi Jankovi sa zapaľujú lýtka. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Ten sa ale nezdá! Svojrázna rodinka Bučkovcov zo stredného Slovenska sa po dlhšej pauze opäť objavuje na obrazovkách Jojky. Novinky v ich živote viacerých divákov poriadne šokovali. Najnovšie sa o rozruch postaral otec Jano, ktorý spôsobil manželke Anke (49) vrásky na čele. Ako sa budú môcť presvedčiť diváci v dnešnej časti, svojrázna červenovláska ho prichytila pri tajnom vypisovaní si s cudzou ženou. Prekvapenie je o to väčšie, že ide o víťazku reality šou Slnko, seno, slanina - Martinu.

Hádka a strach, že má inú! V rodine Bučkovcov to opäť vrie. Tentokrát to má na svedomí otec Ján, ktorý sa pohádal s mamou Ankou. Tá mu prišla na správy od inej ženy. Keď chcela od hlavy rodiny zistiť, o koho presne ide, odmietol jej to prezradiť. Temperamentná statkárka však prišla na to, že si potajme píše s Martinou, ktorá sa zvíťazila v šou Slnko seno slanina. V tom momente vybuchla a chcela si všetko prečítať. To sa však Janovi vôbec nepáčilo a nahnevaný z domu odišiel.

„Rozhodla som sa zavolať Martine, lebo som si myslela, že ide za ňou, no mala obsadené. Tak som ihneď volala mužovi, aj ten mal obsadené. Tak mi bolo jasné, že spolu volajú a ide za ňou. Po desiatich minútach mi Martina zdvihla a priznala, že s Janom volala a že je na ceste k nej. Vraj išiel pre satelitný prijímač,“ priznala nám pani Anna, ktorá napriek tomu manželovi verí a celú vec vraj ďalej nerieši. Údajne od manžela nechcela ani vysvetlenie, čo je medzi nimi dvoma.

„Nechcela som do neho rýpať, aby sa zas nenahneval. Aj som na to potom zabudla, mala som veľa roboty, keď sa vrátil,“ zahovárala ryšavka, ktorá podľa vlastných tvrdení na manžela nežiarli a verí, že ju nepodvádza. „My už máme svoj vek, tak hádam by sa nič nestalo. Sme rozumní. Martine sa asi páči, neviem. Možno, že si domýšľa. Možno nás chcela rozhádať, alebo len chcela pútať pozornosť,“ domnieva sa pani Bučková.

Pani Anka by si však mala dávať na svojho muža pozor. Martina - víťazka reality šou Slnko, seno, slanina, totiž v minulosti počas online rozhovoru na topkách nepoprela, že prežila románik so známym obyvateľom Sihly - Jánom Bučkom starším. Nechajme sa preto prekvapiť, ako sa vzťahy časom vyvinú.

Martina v minulosti nepoprela, že s Janom Bučkom starším prežila románik.
Zobraziť galériu (10)
Martina v minulosti nepoprela, že s Janom Bučkom starším prežila románik.  (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu