Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Trapas v televíznych novinách: Moderátor pobavil kolegyňu aj divákov!

Moderátor zdesene zistil, že je práve naživo na obraze. Zobraziť galériu (11)
Moderátor zdesene zistil, že je práve naživo na obraze.

PRAHA - Netušil, že je na obraze! Divákov spravodajskej relácie televízie Barrandov tento týždeň zaskočil pohľad na moderátora Miroslava Vaňuru (44). Ten si totiž myslel, že po spravodajskom príspevku bude kamera snímať len jeho kolegyňu, a tak sa spokojne škrabkal na hlave. Keď zistil, že je v zábere, objavil sa na jeho tvári zdesený výraz. Čoskoro ho však vystriedal úsmev, po ktorom prišiel doslova zlatý klinec programu. Tvár televíznych novín totiž v priamom presnose začala parodovať sama seba.

Všetko sa mení! Televízne noviny bývali v minulosti vážnou spravodajskou reláciou, v ktorej boli smiech a prešľapy neprípustné. Dnes sa však už na obrazovkách objavujú aj odľahčené témy, na ktorých sa moderátori často schuti pobavia. A ani svoje trapasy už nepovažujú za to najhoršie, čo sa im môže stať. 

Dôkazom je tvár relácie Naše správy, ktoré vysiela televízia Barrandov. Začiatkom tohto týždňa sa totiž Miroslav Vaňura ukázal divákom tak, ako ho vidieť nemali. Po jednom zo spravodajských príspevkov mala slovo jeho kolegyňa Kristýna Fantová, preto si myslel, že v zábere bude len ona. A tak si spokojne škrabkal hlavu a čakal na svoj čas. 

Moderátor ale veľmi rýchlo zistil, že český národ vidí na obrazovkách aj jeho a chvíľku pozeral do kamery dosť prekvapene. Netrvalo však dlho a Miroslav nahodil úsmev. Kto by však čakal, že to je jeho jediná reakcia na trapas, poriadne by sa mýlil. 

Vaňura všetkých šokoval, keď si v správach začal v podstate uťahovať sám zo seba, čím na prešľap ešte viac upozornil. Dovtedy Kristýna všetko ustála a bez problémov pokračovala v zahlasovaní ďalšej témy. On však upútal jej pozornosť a začal si uhládzať vlasy nad uchom. Vtedy už tmavovláska vážny výraz neudržala. „Mirek sa počas vysielania omylom škrabal na hlave, pretože si nevšimol, že sme v zábere obaja. Trochu ma tým odrovnal a smiali sme sa,” povedala pre týždenník Sedmička Fantová. Pobavili sa určite aj diváci.

VIDEO: Moderátor si vyrobil v správach úsmevný trapas.

Trapas v televíznych správach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu