Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zdesenie na markizáckej Farme: Agresívny moslim Reza škrtil súťažiacu!

Lenka Švaralová tvrdí, že ju Reza Givili mimo kamier surovo sotil a následne aj škrtil. Zobraziť galériu (5)
Lenka Švaralová tvrdí, že ju Reza Givili mimo kamier surovo sotil a následne aj škrtil. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fyzické napadnutie?! Na markizáckej Farme sa nachádza posledných 7 súťažiacich. Finančná výhra je teda na dosah a napätie stúpa. Niet preto divu, že z Iránca Rezu Giviliho (31) je v poslednom období jedna kôpka nervov. Čoraz častejšie vyvoláva konflikty, pričom jeho nervozitu si väčšinou zlíznu práve ženy. No to, čo mal podľa Lenky Švaralovej (27) exotický súťažiaci pred pár dňami urobiť, už naozaj prekračuje všetky medze. Levičanka totiž tvrdí, že ju mimo kamier surovo sotil a následne škrtil.

Na markizáckej Farme je čoraz dusnejšie! Veľké finále sa totiž nezadržateľne blíži a každý zo súťažiacich by sa najradšej videl ako víťaz rozprávkovej výhry 50 000 €. Dovtedy však treba na televíznom statku ešte zopár týždňov vydržať, a preto niet divu, že nervozita medzi súťažiacimi každým dňom stúpa. Azda najviac sa napätie prejavuje na Iráncovi Rezovi Givilim, ktorý s ostatnými súťažiacimi neustále prichádza do konfliktov. Teda predovšetkým so ženami. Moslim ich napríklad počas svojho farmárčenia nechal robiť najšpinavšiu prácu. No ani slovník voči nežnejšiemu pohlaviu si veľmi nekontroluje. 

Čo si však exotický statkár nedávno dovolil podľa tvrdení Lenky Švaralovej, je už príliš. Tmavovláska totiž v rozhovore s kolegom Matúšom Lengvarským prezradila, že ju fyzicky napadol. „Sotil ma neprimeraným spôsobom a potom ma škrtil. Hrdina,“ zahlásila Levičanka, ktorá sa zaprisahala, že nabudúce to už nenechá len tak. „Povedala som mu, že ešte raz to urobí, tak to budem riešiť tak, ako by som to riešila doma. S*riem na všetky peniaze a budem sa s ním naťahovať po súdoch,“ povedala mladá mamička, ktorej pritakávala Jana Ivaničová. Tá totiž pri incidente mala byť tiež. 

V tejto súvislosti sme oslovili aj samotnú Markízu, aby nám kompetentní prezradili, či budú vyvodzovať nejaké dôsledky za hrubé správanie. Televízia sa však k téme nevyjadrila. Nám sa však zo zákulisia reality šou podarilo zistiť viac. „Nikto z tvorcov nič nevidel. Na mieste, kde sa mal incident odohrať, nie sú kamery. Nie je teda žiaden záznam, že sa niečo podobné stalo,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Tvorcovia však nenechali nič na náhodu a Giviliho správanie následne viac sledovali. „Neprejavoval potom už žiadne sklony k násiliu, takže mu toto obvinenie zrejme len tak prejde. Ak by však boli jasné dôkazy o útoku, z fleku by ho zo súťaže vyhodili,“ dodal zdroj topiek.

Ktovie teda, či sa Iránec naozaj znížil na takýto útok, alebo sa dievčatá jednoducho chceli zbaviť nekalým spôsobom konkurenta. V predchádzajúcich sériách Farmy sa totiž podobné správanie prísne trestalo. Spomeňme si napríklad na drsný konflikt Moniky Haklovej a Ľudovíty Mládkovej, ktorý prvú zo spomínaných stál miesto v súťaži. Podobne dopadla aj bitka Jany Kállayovej a Andrey Vaničkovej. Dievčatá si skočili do vlasov, za čo ich tvorcovia potrestali vzájomným meraním síl v dueli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu