Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Adela Banášová terčom útoku: Pomsta od urazenej modelky Kucherenko!

Silvia Kucherenko sa po troch rokoch pomstila Adele Banášovej. Zobraziť galériu (6)
Silvia Kucherenko sa po troch rokoch pomstila Adele Banášovej.

BRATISLAVA - Neodpustila jej to! Silvia Kucherenko (32) je mimoriadne citlivá na svoj vzhľad. Dokázala to aj v minulosti, keď na Adelu Banášovú (34) poštvala právnika. Za všetko vtedy mohla spíkerkina jediná veta, ktorú povedala vo svojej šou na Markíze. Po dlhých troch rokoch sa modelka k tomuto sporu vrátila a ukecanej moderátorke úder vrátila. Ako tá zareagovala na obnovenie starého konfliktu?!

Oživila starý spor! Silvia Kucherenko nemá príliš v láske Adelu Banášovú. Za všetko môže dávna moderátorkina poznámka v Adela Show„Na záver si povieme, ako zistíme, že máme fakt zlého plastického chirurga. Po prvé – voláte sa Silvia Kucherenko,“ vyhlásila tri roky dozadu pred kamerami. Následne do Markízy prišla sťažnosť od modelkinho právnika. Výsledok? Známa televízna tvár sa musela verejne ospravedlniť. 

Ako už ale býva pri Adele zvykom, o odpustenie požiadala svojským spôsobom, pričom Silviu v podstate opäť zosmiešnila. Ospravedlnila sa totiž aj Káčerovi Donaldovi a Prísavníkovi akváriovému. Modelka preto samozrejme na urážku nezabudla. A že to v nej stále vrie, dokázala aj počas uplynulého víkendu. 

Kucherenko totiž využila fakt, že sa na sociálnych sieťach rieši, ako je Banášová podľa niektorých tvrdení zle nalíčená v relácii Milujem Slovensko. „Myslím, že to nie je zlým mejkapom. Ale viete, ako spoznáte zlú vizážistku? Odpoveď: Volám sa Adela Banášová,” kopla si modelka do vychytenej moderátorky takmer navlas rovnakou formuláciou, aká odznela pred tromi rokmi na jej adresu. Na záver ešte pripojila anglické slovíčko „return”, ktoré v jednom zo svojich významov znamená aj odplatu. Po rokoch sa jej tak konečne podarilo vrátiť sokyni úder. Aspoň si to teda myslí... 

Topky.sk totiž Adelu v tejto súvislosti oslovili a ponížená sa naozaj necíti. „Veď to bol fór a ak sa aj na tomto jej fóre niekto smeje, tak je dobre. Veď nech je sranda. Ale vizážistku mám výbornú, v nej problém nebude,” reagovala na úvod moderátorka. Neskôr však už pokračovala vo vážnejšom tóne. „Keď ju takáto vec tak dlho ťažila, tak je pre jej psychiku určite dobre, keď sa jej konečne uľavilo. Mohla aj skôr, môj vzhľad ponúkal množstvo príležitostí. Držať v sebe toľký hnev tak dlho nie je dobre. Môže to spôsobiť viditeľné vnútorné aj vonkajšie napätie,” povedala nám Banášová. 

Tieto slová populárnej spíkerky určite nepotešia samotnú Kucherenko. Otázka je, či bude vo vojne pokračovať, alebo dokáže svoje nervy udržať na uzde. Isté je len to, že z týchto dám kamarátky naozaj nikdy nebudú.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu