Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z neupravenej farmárky vyparádená kočka: Zmeneným imidžom všetkým vytrela zrak!

Farmárka Miriam Pribanič sa v Teleráne objavila s úplne zmeneným imidžom. Pristalo jej to. Zobraziť galériu (5)
Farmárka Miriam Pribanič sa v Teleráne objavila s úplne zmeneným imidžom. Pristalo jej to. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Wau, je to vôbec ona?! Tieto slová si zrejme povedalo mnoho verných fanúšikov markizáckej Farmy, keď vo včerajšom Teleráne zbadali vypadnutú statkárku Miriam Pribanič (53). Večne strapatá súťažiaca totiž uprednostňovala na statku prirodzený vzhľad bez šminiek, no teraz sa už pred kamerami pýšila novým imidžom. A treba povedať, že výrazná zmena vzhľadu jej naozaj prospela.

Miriam Pribanič patrila medzi najsilnejšie súťažiace aktuálneho ročníka markizáckej reality šou Farma. Štyrikrát sa ocitla v dueli a z toho trikrát sa jej podarilo vyhrať. Naposledy jej však sily nestačili, v piatok preto musela súťaž nadobro opustiť.

No keďže šou sa vysiela s miernym oneskorením od reálneho nakrúcania, Bratislavčanka je v skutočnosti doma už o pár dní dlhšie. Za ten čas stihla naozaj radikálne zmeniť svoj imidž. Bubica preto v utorkovom Teleráne všetkých šokovala svojím výzorom. 

Večne strapatá súťažiaca s kučeravým účesom a tvárou bez dotyku líčidiel bola v rannom programe ako vymenená. Neposlušné vlny si Pribanič nechala zosvetliť a narovnať, tvár zas prikrášlila šminkami. Aj oblečenie vymenila za oveľa slušivejšie. Skrátka, z „ušmudlanej“ farmárky sa stala vyparádená kočka. 

A tento názor zdieľajú aj samotní diváci - nový vzhľad Miriam totiž chválili prostredníctvom fanúšikovskej stránky relácie. „Parádna zmena, vyzeráš super, moc ti to pristane, kočka!“ objavilo sa v komentároch pod fotkou farmárky. „To je zmena. Mirka omladla minimálne o 10 rokov,“ zhodovali sa ďalší jej priaznivci. Úprava vzhľadu jej teda naozaj prospela. Veď posúďte sami!

Miriam Pribanič sa v utorkovom Teleráne objavila so zmeneným imidžom.
Zobraziť galériu (5)
Miriam Pribanič sa v utorkovom Teleráne objavila so zmeneným imidžom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu