Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nešťastný Habera pochoval otca: S ochrankou a zdrvenými deťmi!

Na pohrebe otca Pavla Haberu bolo viacero ochrankárov. Spevákove deti oplakávali starého otca. Zobraziť galériu (25)
Na pohrebe otca Pavla Haberu bolo viacero ochrankárov. Spevákove deti oplakávali starého otca.

IVANKA PRI DUNAJI - Obrovský smútok a bolesť! Pavol Habera (52) začiatkom týždňa prišiel o svojho milovaného otca Pavla (†83). Na piatkovú poslednú rozlúčku nechal spevák dohliadať bezpečnostnú službu, ochrankári kráčali aj v smútočnom sprievode. Zabezpečovali tak súkromie a bezpečnosť žialiacej rodiny. Veľký zármutok prežívali okrem pozostalého syna a manželky aj vnúčatá. Plačúcu Zuzanu Haberovú (29) utešoval priateľ, umelcova partnerka Daniela Peštová (44) zas objatím upokojovala spoločnú dcéru Ellu a svojho syna Yannicka.

Pavol Habera sktuálne prežíva jedno z najhorších období svojho života. V pondelok prišiel o svojho otca Pavla a v piatok poobede sa s ním v kruhu niekoľkých desiatok smútiacich navždy rozlúčil na cintoríne v Ivanke pri Dunaji. 

Medzi prvými dorazila k domu smútku bezpečnostná služba. Ochrankári pred bránou dohliadali na to, aby sa na pohreb nedostal nikto nepovolaný. Ich kolegovia sa zas zdržiavali v bezprostrednej blízkosti speváka a jeho rodiny. 

Pavol Habera a jeho partnerka Daniela Peštová smutnej udalosti ušetrili svojho päťročného syna Paula Henryho. So starým otcom sa lúčila dvanásťročná Ella, ale aj modelkin syn Yannick z prvého manželstva, ktorého Haberovci berú ako vlastného. Veľký žiaľ neskrývala ani spevákova najstaršia dcéra Zuzana. Oporou jej bol partner Marián. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu