Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najkrajšia Slovenka je tiež len žena: Aha, ako vyzerá bez mejkapu!

Miss Universe 2013 Jeanette Borhyová zverejnila na Facebooku fotku, na ktorej je bez mejkapu. Zobraziť galériu (6)
Miss Universe 2013 Jeanette Borhyová zverejnila na Facebooku fotku, na ktorej je bez mejkapu. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Prirodzená krása! Mnoho žien si potrpí na dokonalú vizáž a bez tip-top mejkapu by nevyšli ani za dvere svojho bytu. No Miss Universe 2013 Jeanette Borhyová (22) k nim, zdá sa, nepatrí. Nedávno totiž blondínka odhalila svoju prirodzenú tvár na sociálnej sieti Facebook, kde zavesila fotku úplne bez líčidiel. Pozrite, ako vyzerá najkrajšia Slovenska pred kozmetickými úpravami.

Miss Universe 2013 Jeanette Borhyová sa v spoločnosti objavuje vždy dokonalo upravená. Perfektný účes a stopercentný mejkap nemôže nikdy chýbať. Veď napokon, vyžaduje si to aj jej práca. No zdá sa, že v súkromí si najkrajšia Slovenka užíva prirodzenosť. Nedávno totiž blondínka zverejnila na sociálnej sieti Facebook fotku, na ktorej je úplne bez líčenia. 

„Nahá“ tvár bez akéhokoľvek zásahu šminiek a vlasy neupravené, len tak zopnuté dohora... Najkrajšia Slovenka sa evidentne za svoju prirodzenosť nehanbí. Naopak, bez problémov sa ňou pochváli aj na webe. No popravde, ani sa nečudujeme. Hoci sme pri Borhyovej zvyknutí na dokonalý výzor z prehliadkových mól, musíme uznať, že aj bez akýchkoľvek úprav jej to veľmi pristane. Veď uznajte sami! 

Jeanette Borhyová sa nedávno na Facebooku pochválila nenalíčenou tvárou.
Zobraziť galériu (6)
Jeanette Borhyová sa nedávno na Facebooku pochválila nenalíčenou tvárou.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu