Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Problémy v Markíze kvôli Puškárovej a Horváthovej: Dangl ani netušil, čo spôsobil!

Kvete Horváthovej a Zlatici Puškárovej sa nepozdávali niektoré scény z Danglovej novej šou Kredenc. Televízia ich preto v reprízovanej časti vystrihla. Zobraziť galériu (6)
Kvete Horváthovej a Zlatici Puškárovej sa nepozdávali niektoré scény z Danglovej novej šou Kredenc. Televízia ich preto v reprízovanej časti vystrihla. (Zdroj: Tv Markíza, Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Nič mu nepovedali! Len pred týždňom Markíza odvysielala prvú časť zábavnej šou s názvom Kredenc, a už novinku sprevádzajú problémy. Kameňom úrazu sa stali scény, v ktorých Petra Polnišová (38) parodovala Zlaticu Puškárovú (37) a potom Kvetu Horváthovú (37). Tieto zábery totiž moderátorky nahnevali natoľko, že ich televízia v reprízovanej časti úplne vystrihla. O takomto zásahu do programu však vôbec netušil jeho tvorca Daniel Dangl (39). Dozvedel sa to až od nás. A poriadne ho to prekvapilo.

V Záhorskej Bystrici je v týchto dňoch poriadne rušno. Ako sme totiž včera informovali, postarala sa o to nová zábavná relácia Kredenc. V tej si humoristi zobrali na paškál obľúbené relácie žlto-modrej stanice. No nielen tie. Terčom vtípkov sa stali aj televízne tváre zo Záhorskej Bystrice.

No a práve scény, v ktorých Petra Polnišová paroduje Zlaticu Puškárovú a tiež Kvetu Horváthovú, známe markizáčky poriadne nahnevali. Moderátorke spravodajstva sa nepáčili zábery napodobňujúce jej syna. Kolegyňa zas mala výhrady voči svojmu zmenenému menu - tvorcovia šou ju totiž v paródii na Farmu nazvali Krepkou. Blondínky si následne vydupali cenzúru a v reprízovanej časti sa už tieto zábery neobjavili - televízia ich jednoducho vystrihla. 

Zaujímavosťou však je, že samotný otec novej zábavnej relácie - Dano Dangl, o zmenách vo svojom diele ani len netušil. Kým sme mu to neoznámili my. „Nevedel som, že je nejaký problém,“ prekvapil nás odpoveďou Dangl. Markíza teda urobila úpravy v Kredenci poza jeho chrbát. „V princípe si nemyslím, že sme boli útoční alebo že by v šou boli neadekvátne scény, takže neviem, v čom bol problém,“ povedal nám zabávač.

No ďalej už bol vo svojich odpovediach zdržanlivý. „Nechcem sa k tomu vyjadrovať s horúcou hlavou. S Markízou máme veľmi korektné vzťahy a nerád by som povedal niečo, čo by ich mohlo narušiť,“ dodal na margo nepríjemností s reláciou Kredenc scenárista.

Humoristka Petra Polnišová sa snaží brať situáciu s nadhľadom. „Obe dámy sú veľmi inteligentné a milé dievčatá. Určite pochopia paródiu. Predpokladám, že majú dostatok humoru a nadhľadu, aby sa neurážali,“ povedala pre topky.sk herečka. K otázke, čo si myslí o tom, že boli sporné scény vystrihnuté, sa nevyjadrila.

Video: Pozrite si scénu z Kredencu, ktorá nahnevala Zlaticu Puškárovú. 

Televízne koniny z relácie Kredenc
Video: Kvete Horváthovej sa nepáčilo, že ju v Kredenci volajú Krepka.

Karma z relácie Kredenc

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu