Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prvá láska Štefana Skrúcaného: Páni, veď tá žena zreje do krásy!

Darina Wolfová bola prvou láskou Štefana Skrúcaného. Dvojica má spolu dcérku Lindu. Zobraziť galériu (16)
Darina Wolfová bola prvou láskou Štefana Skrúcaného. Dvojica má spolu dcérku Lindu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Wau! Takto stručne, no zato výstižne, by sa dal popísať vzhľad prvej manželky humoristu Štefana Skrúcaného (54). Keď sa Darina Wolfová (51) nedávno objavila v spoločnosti, vyrazila prítomným hosťom dych. Mnohí si hovorili, že nestarne, ale zreje do krásy.

Ešte predtým, ako sa Štefan Skrúcaný stal mediálne známym, prežil krátky, ale veľmi intenzívny vzťah. Ako 19-ročný sa zoznámil s vtedy iba 16-ročnou Darinou Wolfovou. Svoje city dvojica zakrátko spečatila svadbou, po ktorej sa im onedlho narodila dcérka Linda. Manželstvo mladých zaľúbencov však nevydržalo dlho. Po krátkych troch rokoch prišiel rozvod. 

Odvtedy ubehlo už dlhých 30 rokov. Pred pár dňami sme stretli humoristovu prvú lásku v spoločnosti. Tmavovláska prišla podporiť dobrú kamarátku - spisovateľku Zuzanu Olešovú, ktorá krstila svoju novú knihu s názvom Hurá, nešibe len mne

No a musíme povedať, že bývalej manželke Štefana Skrúcaného to naozaj veľmi pristalo. Veď pri pohľade na ňu by len málokto povedal, že starne. Skôr naopak - zreje do krásy. Šmrncovná päťdesiatnička totiž v spoločnosti pútala pozornosť dokonale upravená a nahodená. Na sebe mala béžové minišaty a vysoké čižmičky. Celý večer doslova žiarila.

Okrem nej sa na akcii objavilo mnoho ďalších známych tvárí. Za všetky spomeňme napríklad Karin Haydu a Karin Majtánovú, ktoré podujatie moderovali. Knižnú novinku uviedla do sveta Helena Vondráčková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu