Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Po nahote herečka z Paneláku pritvrdila: Lesbické intímnosti!

Jana Kolesárová si hneď v prvej časti nového seriálu strihla lesbickú scénu. Zobraziť galériu (15)
Jana Kolesárová si hneď v prvej časti nového seriálu strihla lesbickú scénu.

PRAHA - V Čechách je odvážnejšia! Jana Kolesárová (35) je u nás známa najmä zo seriálov Panelák či Horúca krv. No kým doma býva pred kamerou oblečená, západní susedia ju už vyzliekli v pokračovaní legendárnej Sanitky. A najnovšie sa u nich brunetka nechala nahovoriť aj na lesbické scény. Tie si dokonca strihla nielen s jednou ženou.

Pikantné zábery! Česká stanica HBO priniesla v uplynulých dňoch na svoje obrazovky nový seriál s názvom Až po uši. V tomto počine sa riešia hlavne medziľudské vzťahy, a to nielen heterosexuálne. Jana Kolesárová, známa napríklad ako nevesta Emilka Blichára z Paneláku, tam totiž stvárňuje lesbičku. 

Brunetka mala hneď v prvej časti chúlostivé scény s úplne nahou blondínkou. Hoci sa už slovenská umelkyňa vyzliekla v českej Sanitke, tentoraz zostala oblečená. Nechýbali však bozky a vášnivé objatia s hereckou partnerkou. 

No už teraz sa vie, že to nebolo Kolesárovej posledné zbližovanie s nežným pohlavím. Ako seriálová masérka Linda totiž nadviaže vzťah so svojou klientkou, ktorú manžel neustále podvádza. Vďaka tejto dejovej zápletke sa tak pred kamerou ocitla aj v intímnych chvíľach s českou sexbombou Jitkou Čvančarovou. Tá je u nás známa ako Bohušova múza z pokračovania kultového filmu Dědictví. 

„Obe sme mali na začiatku trochu strach. Obávali sme sa, aby naša interpretácia bola uveriteľná a radili sme sa, ako ju poňať. Potom sme hodili obavy za hlavu a povedali si, že necháme tie postavy proste žiť. Jana je skvelá,” vyjadrila sa o tomto nakrúcaní nedávno Jitka pre český denník Aha!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu