Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vyplastikovaná Slovenka v telke: To je strašné... Skončila ako ťava!

Michaela Gašparovičová predviedla, že aj napriek plastikám má stále ešte mimiku. Zobraziť galériu (8)
Michaela Gašparovičová predviedla, že aj napriek plastikám má stále ešte mimiku.

BRATISLAVA - Neprirodzená! Michaela Gašparovičová (22) je známa tým, že sa nechala viackrát chirurgicky vylepšiť a má azda najväčšie umelé vnady na Slovensku. Vďaka tomu si ju zrejme všimol aj Jan Kraus (61), ktorý ju pozval do svojej šou. Rozoberal tam samozrejme jej upravené telo a hlavne megaprsia. A práve kvôli nim sa jej dostalo aj prirovnania k ťave.

Jan Kraus si do svojej šou pozýva známe tváre a aj ľudí, ktorí sú niečím zaujímaví. Pri Michaele Gašparovičovej nejde prehliadnuť jej neprirodzený vzhľad. Brunetka absolvovala niekoľko vylepšení, ktoré moderátora nenechali chladným. Dokonca si všimol aj čerstvo operovaný nos, čo modelku celkom zaskočilo. 

Väčší priestor v debate však dostali napumpované pery a megaprsia. Pri téme zväčšených predností si Kraus neodpustil poznámku o zdravotných rizikách. A o tých má Michaela naozaj čo rozprávať. Krátko po prvej operácii totiž lekár zistil, že silikóny jednoducho nie sú na svojom mieste. „Boli otočené na opačnú stranu. Mala som kvôli tomu bolesti,” posťažovala sa topkám minulý rok modelka. 

V televízii najprv pôsobila, že detaily o svojich problémoch hovoriť nechce, nakoniec však Gašparovičová priznala, že sa jej implantáty otáčali. Výrečnému zabávačovi viac nebolo treba. Hneď si robil srandu z toho, že každé ráno musela brunetka zisťovať, kam jej prsia doputovali. Či sa neskryli náhodou na chrbte. „To je strašný príbeh. Človek chcel mať pekné prsia a skončí ako ťava,” vyhlásil so smiechom Kraus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu