Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šoubiznisom otriasa megaškandál: Seriálová herečka sa tajne živí prostitúciou!

Osemnásťročná Diana Korbelová hrá v českom seriáli a privyrába si poskytovaním sexuálnych služieb. Zobraziť galériu (6)
Osemnásťročná Diana Korbelová hrá v českom seriáli a privyrába si poskytovaním sexuálnych služieb.

PRAHA - Cez deň herečka, v noci heeeeerečka! Diváci nekonečného českého seriálu Ulica sa nestačia diviť. Mladá Diana Korbelová (18), ktorá v ňom účinkuje, má po zhasnutí svetiel na pľaci aj ďalší džob. A ten má poriadne pikantný charakter. Pod menom Ester totiž prijíma klientov v jednom z pražských privátov, kde poskytuje intímne služby. Za polhodinku sexu si účtuje tisíc českých korún (cca 36 eur).

Zradila ju známa tvár! Diana Korbelová je mladá a zatiaľ nepatrí u našich západných susedov k vychyteným herečkám. Od začiatku roka sa objavuje v menšej úlohe v seriáli Ulica na televízii Nova. Ako však čitatelia upozornili český denník Aha!, okrem tejto práce si brunetka zarába aj inak. 

Po nociach totiž poskytuje sex za peniaze – samozrejme pod iným menom. Medzi jej klientmi sa však evidentne objavil aj seriálový fanúšik spomínaného počinu. Ten ju spoznal a nenechal si to pre seba. A tak vyplávalo na povrch, že mladá slečna si privyrába na priváte. „Pracujem tu asi dva mesiace, v poslednej dobe som tu ale takmer každý deň,“ prezradila podľa českého denníka Blesk herečka jednému zo zákazníkov. „Sex ma baví!“ zahlásila. A najstaršie remeslo jej zjavne ide. „Získala som zákazníkov rýchlejšie ako dievča, ktoré tu robí najdlhšie,“ povedala vraj bez ostychu mladá Češka. 

Na stránke, cez ktorú sa k nej zákazníci objednávajú, sa brunetka snaží svoju identitu maskovať. Nechala si vyretušovať tetovania a rozrastrovať tvár s typickými znamienkami. No po príchode na byt nerestí sa už každý na vlastné oči presvedčí, že v prípade Ester a Diany ide o jednu a tú istú ženu. 

Čo sa deje za dverami privátu?

Po tom, ako Diana pošle záujemcu o svoje služby do sprchy, oboznámi ho s tým, čo od nej dostane. „Normálne klasika, spoločná sprcha, masáž,” vymenuje, čo je v cene polhodinového potešenia v hodnote 1000 českých korún (cca 36 eur). Za hodinu treba priplatiť ďalších 500 korún. A rovnakú sumu si zapýta aj za obyčajné bozkávanie...

Čo na to televízia Nova

Po prevalení tejto kauzy sa otriasa kariéra mladej herečky v základoch. Nie je vylúčené, že s ňou televízia už nebude chcieť na seriáli Ulica spolupracovať. Topky.sk zisťovali, aké následky bude mať Dianina hriešna práca. „K súkromiu hercov hrajúcich v seriáloch Tv Nova sa spravidla nevyjadrujeme, v prípade kauzy týkajúcej sa Diany Korbelovej to nie je inak. Počas účinkovania v seriáli Ulica bola úplne bezproblémová. Každopádne ešte pred touto kauzou nakrútila svoj posledný obraz v tomto seriáli a ďalšie natáčanie s ňou zatiaľ nie je v pláne,” povedal nám Vojtěch Boháček z PR oddelenia. 

Z jeho slov vyplýva, že nakrúcanie v rámci aktuálnej jesennej sezóny už pre Korbelovú skončilo. Ale asi by každého maximálne prekvapilo, keby sa v seriáli na jar opäť objavila. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu