Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Bolesť legendárneho Karola Poláka: Tvrdá rana osudu, nikdy sa s tým nezmieri!

Karol Polák prežíva smutné chvíle - pred týždňom ho navždy opustila milovaná manželka Eva. Zobraziť galériu (5)
Karol Polák prežíva smutné chvíle - pred týždňom ho navždy opustila milovaná manželka Eva. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Smútok a bolesť! Legendárny športový komentátor Karol Polák (80) prežíva v týchto dňoch najťažšie obdobie svojho života. Jeho manželka Eva (†77), s ktorou strávil dlhých 52 rokov života, nečakane zomrela. Rana osudu je o to väčšia, že do nešťastnej chvíle nič nenasvedčovalo tomu, že by s ňou niečo nebolo v poriadku. Známy Slovák sa s milovanou polovičkou už nestihol rozlúčiť.

Nie je nič ťažšie, ako prísť o milovanú osobu! Nedávno sa o tom, bohužiaľ, presvedčil na vlastnej koži aj legendárny športový komentátor Karol Polák. Pred týždňom ho totiž navždy opustila manželka Eva. Životná partnerka, s ktorou by moderátor o dva mesiace oslávil 52. výročie svadby, skonala na zastavenie srdca. 

Smútok je o to väčší, že sa s ňou už Karol Polák nestihol rozlúčiť - v nešťastnej chvíli bol totiž pracovne odcestovaný. „Bol som na východe. Stalo sa to 17.10. v piatok. Ráno ma Evka ešte odviezla na košické IC a potom išla domov, zaparkovala... To sme sa ešte spolu rozprávali, volali sme si. Bola aj na centrálnom trhovisku, nakúpila a o pol tretej sme si ešte poslednýkrát telefonovali. Povedala mi papa, maj sa, ozvem sa neskôr,“ priblížil so smútkom v hlase pre topky.sk posledné chvíle milovanej osoby Polák.

O dve hodiny neskôr ho manželka navždy opustila. „O pol šiestej mi už volal lekár, ktorý našiel v jej mobile moje číslo, že mi musí povedať smutnú správu. A to, že pred chvíľou moja manželka zomrela,“ pokračoval komentátor, ktorý sa zrejme už nikdy nedozvie, čo sa v osudovú chvíľu presne stalo. „Už doma jej vraj bolo veľmi zle. Zavolala si lekára a keďže máme bezpečnostné dvere, cez ktoré sa dostanú iba hasiči, nechala ich pootvorené. No záchranka už dorazila neskoro,“ povedala nám legenda. 

Manželka mu dokonca ani nestihla zavolať, že sa niečo deje. „Hneď som nasadol na prvý vlak, zrušil som program, ktorý som v Košiciach mal, a utekal som do Bratislavy. Ani sa nestihla rozlúčiť. V stredu mala pohreb v Krematóriu, tak tam som jej dal posledné zbohom,“ dodal na záver Polák.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu