Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vyparádená Judínyová, šedivý Skrúcaný v trenkách: Takto ste ich ešte nevideli!

Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný tak, ako ich nepoznáme. Zobraziť galériu (6)
Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný tak, ako ich nepoznáme. (Zdroj: Zuzana Gavulová)

BRATISLAVA - Tak toto je naozaj netradičný pohľad! Erika Judínyová na fotke dokonalo vyparádená, Štefan Skrúcaný ako Santa Claus so šedivou bradou a v trenkách. Nejde však o žiadnu snímku zo súkromného albumu známej dvojice. Prominentný pár sa totiž rozhodol podporiť charitatívnu myšlienku a nechal sa zvečniť do benefičného kalendára určeného pre rok 2015.

Zmysel pre humor a srdce im určite nechýba! Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný patria k osobnostiam slovenského šoubiznisu, ktoré sa radi zapájajú do charitatívnych projektov. A výnimku neurobili ani tentokrát. Známa dvojica bez váhania prijala ponuku na nafotenie benefičného kalendára s názvom Posol o kvapku lepších správ, ktorý sa už túto stredu dočká svojho krstu. No a práve vďaka tomu vznikla fotka, ktorá vyvoláva úsmev a udivenie zároveň. Zaľúbenci sú totiž na snímke tak, ako sme ich doposiaľ nemali možnosť vidieť.

Zatiaľ čo dokonalo upravená markizáčka pózuje s kusom papiera v ruke, jej polovička s dlhou šedivou bradou sedí v kresle bez nohavíc. Namiesto toho má na nohách iba podkolienky, papuče a kárované trenky.

U známeho zabávača sme preto zisťovali, ako sa mu takéto snímky fotili. „Veľmi príjemne, aj keď trochu netradične, keďže ja som stvárňoval Santa Clausa a Erika pani Clausovú. Nevedeli sme sa rozhodnúť, či budem fotiť s bradou alebo bez nej. No ale napokon ju grafici dorobili. A tak sa mi to páčilo viac, takže na výslednom zábere som s bradou,“ prezradil pre topky.sk Skrúcaný. 

Zaujímavosťou je, že fotka je vlastne poskladaná z troch samostatných záberov. „Fotili sme síce aj všetci spolu, no napokon mám pocit, že výsledný obrázok je spojený z troch fotiek. Lebo aby sme všetci traja mali dobrý výraz, tak bolo lepšie, keď sme fotili zvlášť. A napokon mi ešte doplnili aj tie fúzy, takže výsledok je šikovnou prácou grafikov,“ povedal nám herec.

Do charitatívneho projektu sa okrem Eriky Judínyovej a Štefana Skrúcaného zapojili aj iné známe tváre, no hlavnými hviezdami kalendára sú v skutočnosti deti. „V rámci benefičného kalendára na rok 2015 síce pracujeme so známymi osobnosťami, no v hlavnej úlohe sú predovšetkým deti, vyliečení pacienti, ktorým na fotografiách známe osobnosti sekundujú,“ prezradil správca nadácie Kvapka nádeje Štefan Bernát. Výnos z predaja bude použitý na modernizáciu detskej kliniky anesteziológie a intenzívnej medicíny Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave.

Jedinečný kalendár Posol o kvapku lepších správ na rok 2015 nájdete v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu