Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Luxus, o akom môžete snívať: Iba za tento klobúk vysolila Heringhová celý plat! A čo zvyšok outiftu?

Andrea Heringhová v klobúčiku za 700 eur. Zobraziť galériu (9)
Andrea Heringhová v klobúčiku za 700 eur.

BRATISLAVA – Tomu sa povie žiť si v prepychu! Bývalá playmate Andrea Heringhová (34) si na nedostatok peňazí rozhodne nemôže sťažovať. Otec jej dvoch detí - podnikateľ Boris Kollár (49), je totiž známy tým, že svojim mamičkám dopraje luxus. A nie je tomu inak ani v prípade tejto brunetky, ktorá mu priviedla na svet Saru Zoe (5) a Boriska (2). Keď sme ju nedávno stretli v spoločnosti, mala na sebe hriešne drahý outfit. Iba cena klobúka sa rovnala platu priemerne zarábajúceho Slováka. A to nebol jediný nákladný kúsok, ktorý mala v ten večer na sebe.

Dopraje si! Andrea Heringhová, ktorá sa zviditeľnila nielen odhalenými fotografiami pre pánsky magazín, ale najmä vzťahom s donchuanom Borisom Kollárom, patrí k ženám, čo majú štýl a záľubu v drahých kúskoch oblečenia. A pred pár dňami to mamička troch detí opäť potvrdila. Nahodená od hlavy až po päty v luxusných značkových veciach dorazila na párty v centre Bratislavy.

A rozhodne nešlo o lacné kúsky. Iba za doplnok v podobe klobúku vysolila 700 €, čo je približný plat priemerne zarábajúceho Slováka. Najdrahšou z jej outfitu bola zrejme luxusná kabelka z dielne slávneho módneho domu v hodnote 2300 eur. No ani extravagantné čižmičky od svetoznámeho návrhára Alexandra McQueena neboli práve lacnou záležitosťou. Ich cena sa pohybuje na úrovni 1400 eur.

U Heringhovej sme zisťovali, či jej s módou niekto pomáha, alebo sa spolieha iba na seba. „Väčšinou si vystačím sama. No niekedy sa, samozrejme, poradím aj s kamarátmi. Občas zavolám aj Brunkovi  (Branislav Bruno Ciberej, pozn. red), ale väčšinou sama,“ povedala nám Andrea, ktorá však nechcela komentovať sumu spomínaného outfitu. „Nerada hovorím značky a netuším, koľko to stálo. Nikdy som to nerátala,“ uzavrela tému Heringhová.

Andrea Heringhová odetá v luxusných značkách od hlavy po päty.
Zobraziť galériu (9)
Andrea Heringhová odetá v luxusných značkách od hlavy po päty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu