Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Princezná so zlatou hviezdou mu lezie na nervy: Takto vyzerá princ Radovan dnes!

Josef Zíma nerád hovorí o svojej slávnej úlohe. Zobraziť galériu (8)
Josef Zíma nerád hovorí o svojej slávnej úlohe.

PRAHA - Čas poriadne letí! Už 55 rokov ubehlo od nakrúcania rozprávky Princezná so zlatou hviezdou. Na film si teraz zaspomínal vo včerajšej šou Jana Krausa predstaviteľ princa Radovana Josef Zíma (82). Ako však prezradil, téma týkajúca sa tohto diela mu už lezie na nervy. Vraj je rád, že sa z vtedajšej popularity nezbláznil. Pozrite si, ako vyzerá idol našich starých mám dnes.

Z mladíka je už deduško! Ani tohtoročné Vianoce sa zrejme nezaobídu bez rozprávky Princezná so zlatou hviezdou. Jednu z hlavných úloh v nej stvárnil Josef Zíma, ktorý sa tak na obraze objavuje stále ako 27-ročný. „Teraz mám dobrých 82,” povedal s úsmevom na nakrúcaní Show Jana Krausa. 

Moderátor chcel samozrejme hovoriť aj o Zímovej najslávnejšej úlohe, ten sa však tomu bránil. „Lezie mi to na nervy,” priznal umelec. Kvôli princovi Radovanovi totiž prakticky stratil súkromie. Ako prezradil, v čase jeho najväčšej slávy čakali fanúšičky na autogramy dokonca aj pred toaletou. „Že som sa z toho nezbláznil...,” poznamenal herec a spevák. 

Dnes už ho spoznávajú prakticky len ľudia, ktorí na rozprávke vyrástli. A priaznivci dychovej hudby, ktorej sa venuje doteraz. Aktuálne zábery Josefa Zímu si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu