Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Detaily svadby Puškárovej a Švajdu: Snubák s ručiacim jeleňom bol len začiatok!

Zlatica Puškárová dostala od Patrika Švajdu netradičný zásnubný prsteň. Netypická má byť aj ich svadba. Zobraziť galériu (7)
Zlatica Puškárová dostala od Patrika Švajdu netradičný zásnubný prsteň. Netypická má byť aj ich svadba.

BRATISLAVA – Veľký deň má predo dvermi! Zlatica Puškárová (37) sa už onedlho dostane pod čepiec. Po 14 rokoch vzťahu sa postaví spolu s Patrikom Švajdom (42) pred oltár. Hoci sa markizácka moderátorka k tejto téme príliš vyjadrovať nechce, pre topky.sk urobila výnimku. Ako sme sa dozvedeli, jej deň D bude vskutku netradičný. Vyzerá to totiž tak, že markizáčkin snubný prsteň v podobe ručiaceho jeleňa bol len úvodnou nevšednosťou, ktorá bude sprevádzať celý proces jej vydaja.

Televíznu stálicu Zlaticu Puškárovú koncom septembra požiadal jej dlhoročný partner Patrik Švajda o ruku, keď jej daroval netradičný prsteň v podobe ručiaceho jeleňa. A ako sme sa od moderátorky dozvedeli, aj samotný sobáš sa bude niesť v takomto netypickom duchu. Prípravy naň sú už v plnom prúde. „Áno, už všetko plánujeme. Pre niekoho to bude možno netradičná svadba, ale pre nás prirodzená. Bude nás vystihovať,“ naznačila so záhadným tónom v hlase Zlatica.

Z Puškárovej vyjadrení vyplýva, že dvojica opäť zakomponuje Patrikovu poľovnícku vášeň do spoločného dňa D. Netradičný odev, poľovnícky roh namiesto zvonov kostola, či  hostina z diviaka a prepelíc. To všetko by sa mohlo na veselici objaviť. Podľa informácií týždenníka Šarm už párik vo veľkom rieši organizačné veci ako pozvánky, miesto konania, kvety a aj šaty. Čo sa počtu hostí týka, budúci manželia nechcú veľkú svadbu. „Túžia tam mať hlavne svojich najbližších,“ prezradil zdroj spomínaného časopisu. S najväčšou pravdepodobnosťou prebehne obrad na Slovensku.

Termín ešte nie je presne stanovený, no Zlatica má v jednom jasno. Nechce chladné počasie. „Nepoviem, kedy presne sa budem vydávať, ale určite to nebude v zime,“ povedala pre topky.sk tvár markizáckeho spravodajstva. Do úvahy preto najskôr prichádza jar 2015. A hoci sa špekuluje, že veci nabrali rýchly spád kvôli plavovláskinmu druhému tehotenstvu, ona tvrdí, že dieťatko nečaká. „Aspoň zatiaľ určite nie, aby sme sa vyhli ďalším špekuláciám. Aj keď by sme sa určite tešili z ďalšieho bábätka,“ uzavrela tému vydaja mamička malého Lea. ​​

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu