Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Diváci Bratislavských módnych dní v nemom úžase: Nahé prsia zachraňovala návrhárka!

Modelka sa vďaka odvážnemu outfitu ocitla s odhaleným prsníkom na móle. Problém napokon vyriešila bývalá finalistka Miss Slovensko a zároveň návrhárka Romana Škamlová. Zobraziť galériu (43)
Modelka sa vďaka odvážnemu outfitu ocitla s odhaleným prsníkom na móle. Problém napokon vyriešila bývalá finalistka Miss Slovensko a zároveň návrhárka Romana Škamlová. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Po vyzutej topánke moderátorky Barbory Rakovskej (28), páde speváčky Márie Čírovej (25) a popletenej Andrei Verešovej (34) sa ani tretí deň Bratislavských módnych dní nezaobišiel bez rozruchu. Ten mala na svedomí jedna z profi manekýnok, ktorá sa po pódiu prešla v skutočne odvážnom kúsku. Model však nedržal na svojom mieste, a tak fešanda ukázala všetkým prítomným hosťom svoj prsník. Celú situáciu zachraňovala niekdajšia finalistka Miss Slovensko a zároveň návrhárka Romana Škamlová (25). Tá kolegynke pomohla vrátiť látku tam, kam patrí.

Aj streda sa niesla v znamení módy. V bratislavskom Vlčom hrdle sa totiž konali posledné prehliadky v rámci jesenných Bratislavských módnych dní. No a tie boli v skutku bohaté na všakovaké trapasy. O jeden sa hneď v prvý deň postarala moderátorka Barbora Rakovská, ktorej sa priamo na móle vyzula topánka. Nasledujúci večer si hostia vychutnali hneď dve úsmevné chybičky. Najprv chôdzu na vysokých ihličkách nezvládla speváčka Mária Čírová, potom všetko zaklincovala Andrea Verešová domrvením choreografie a zamotaním sa do látky.

O záverečný rozruch na veľkej módnej šou sa postarala jedna z profesionálnych modeliek. Tá totiž na móle predvádzala naozaj odvážny model, ktorý jej prsia zahaľoval iba prostredníctvom dlhej čiernej látky. Dráždivý kúsok však nevydržal nápor blondínkiných predností a vypustil pred zraky divákov to, čo malo zostať skryté. Po tom, čo sa modelka chvíľku promenádovala "hore bez", sa rozhodla situáciu vyriešiť bývalá finalistka Miss Slovensko Romana Škamlová, ktorá je jednou z autoriek „zákerných“ šiat. Návrhárka totiž pri poslednom defilé pribehla k odhalenej slečne a neposlušnú látku vrátila na svoje pôvodné miesto.

Zábery z poslednej série prehliadok Bratislavských módnych dní nájdete v našej GALÉRII>>

Romana Škamlová vyriešila problém s odhalenými prsiami.
Zobraziť galériu (43)
Romana Škamlová vyriešila problém s odhalenými prsiami.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu