Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Takýto úvod Boris Kollár nečakal: Pred kamerami ho dostala jedinou vetou!

Borisa Kollára pred televíznymi kamerami dostala jediná veta. Zobraziť galériu (5)
Borisa Kollára pred televíznymi kamerami dostala jediná veta. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Prekvapenie hneď na začiatku! Podnikateľ Boris Kollár (49) je známym milovníkom žien. Veď doposiaľ sa mu oficiálne podarilo splodiť 8 detí so siedmimi rôznymi ženami. A keďže si jeho mamičky žijú ako v bavlnke, niet divu, že sa občas nájde nápadníčka, ktorá známeho playboya zaskočí sexi návrhom. Takýto prípad nastal aj počas nakrúcania relácie Nikto nie je dokonalý. Len čo milionár vstúpil na pódium, jedna z diváčok skríkla, že s ním chce dieťa.

Boris Kollár sa nikdy netajil tým, že chce veľa detí. No len spôsob ich zaobstarávania je v jeho prípade netradičný. Podnikateľ má totiž doposiaľ 8 ratolestí so siedmimi rôznymi ženami. No napriek tomu, že ani s jednou z nich sa milionár nerozhodol stráviť zvyšok života, všetky jeho mamičky si žijú ako v bavlnke. A možno práve toto bol dôvod toho, čo sa v utorok odohralo v relácii Nikto nie je dokonalý. 

Známy milovník žien bol totiž hosťom tejto televíznej šou. No a prekvapenie naňho čakalo hneď v samom úvode. Len čo boháč vstúpil na pódium, jedna z diváčok ho dostala jedinou krátkou vetou. „Boris, chcem s tebou dieťa,“ zakričala z hľadiska. 

No vyzerá to tak, že slovenský Casanova podobných návrhov počúva mnoho. Nečakaná situácia, ktorá pred televíznymi kamerami vznikla, ho totiž vôbec neprekvapila. Naopak, podnikateľ v sekunde vtipne zareagoval. „Zavolám,“ zahlásil Kollár a nádejnej mamičke gestom ukázal telefón. V tejto súvislosti sme sa snažili so známym boháčom spojiť, aby nám prezradil, či sa s podobnými ponukami stretáva bežne. Nezdvíhal však mobil a nereagoval ani na SMS.

Moderátor obľúbenej šou Milan Junior Zimnýkoval však drahoty nerobil. „S Marcelom máme takú písanú nepísanú dohodu, keďže to nie je live prenos, že diváci si môžu povedať, čo chcú a ono sa to potom buď vystrihne alebo nechá. Nikdy nevieme dopredu, čo kto povie a zrazu to bolo. My máme možnosť s publikom komunikovať, kým sa nastavujú kamery. Nie všetky veci idú do vysielania a diváci sú zvyknutí, že niektoré veci sa proste stanú tam a vtedy - na tom mieste. No a potom nás niekedy takto milo prekvapia,“ povedal pre topky.sk rádiový spíker. No ktovie, či známy milovník žien ponuku od neznámej dievčiny prijal... To sa zrejme dozvieme až o 9 mesiacov. 

VIDEO: Zábery z relácie Nikto nie je dokonalý, počas ktorej Borisa Kollára dostala diváčka jedinou vetou.

Boris Kollár v Nikto nie je dokonalý

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu