Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Z Maslákovej ženy sexica v plavkách: Chrumkavá je aj jej kolegyňa z Paneláku!

Petra Blesáková (vľavo) a Petra Bubeníková sa ukázali v plavkách. Zobraziť galériu (11)
Petra Blesáková (vľavo) a Petra Bubeníková sa ukázali v plavkách.

BRATISLAVA - Zvodné postavičky! Zdá sa, že herečky z Paneláku netrávia spoločné chvíle len na pľaci, ale aj v súkromí. Dôkazom sú Petra Bubeníková (24) a Petra Blesáková (24), ktoré sa spolu vybrali relaxovať do wellnessu. Predstaviteľka recepčnej z kliniky a aj Maslákova žena tam ukázali svoje krivky v plavkách. Prvá menovaná je s figúrou maximálne spokojná, keďže v poslednej dobe zhodila 14 kíl. Tá druhá nedávno prezradila, že by prijala väčšie prsia. Ktorá sa páči vám?

V Paneláku majú skutočné kočky! V jojkárskom seriáli vystupujú známe tváre ako Diana Mórová, Zuzana Fialová či Zuzana Vačková. No za pohľad určite stoja aj vedľajšie postavy. V úlohe recepčnej sa tam napríklad objavuje Petra Bubeníková, Maslákovu ženu zas stvárňuje Petra Blesáková. 

Dievčatá majú rovnaké krstné mená, iniciálky aj vek. A evidentne si aj dobre rozumejú. Nedávno sa totiž spolu vybrali do wellnessu, kde obidve ukázali, že majú sexi postavičky. Tmavovlasá Petra si ju ale poriadne vydrela. „Mala som zmenenú stravu a dvojfázové tréningy,” povedala nám k svojmu chudnutiu, počas ktorého za 4 mesiace zhodila 14 kíl. 

Zato blondínka podľa vlastných slov cvičí preto, aby si mohla dopriať obľúbené pochúťky a nepriberala po nich. „Radšej budem makať, aby som sa nemusela obmedzovaťv jedle,” povedala pre jojkársky Top Star. A zatiaľ sa jej to darí, postavičku má aj napriek láske k jedlu ako lusk. Má iba jednu chybičku. „Mohla by som mať väčšie prsia, ale inak som spokojná,” prezradila pred časom v rovnakej relácii. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu